Δ. Ολυμπίου στο TLIFE: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και αποκαλύπτει το γούρι που της χάρισε ο αγαπημένος της!

Μπορεί το ατύχημα της Δέσποινας Ολυμπίου που έπαθε καθώς γύριζε το video clip του τραγουδιού Να με θυμάσαι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, να μην ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά εκείνη συνεχίζει ντην προετοιμασία της και δεν το βάζει κάτω!

Λίγες μέρες μετά μιλά στο TLIFE για την ανάρρωσή της, την ψυχολογία της, για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision αλλά και τα γούρια που έχει από τους δικούς της ανθρώπους μεταξύ αυτών και του αγαπημένου της, Πάνου Δούκα.



Είστε καλύτερα στην υγεία σας;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να πατήσω το πόδι μου παρόλο που πέρασαν κάποιες μέρες από το ατύχημα. Ελπίζω πως με ξεκούραση, φαρμακευτική αγωγή και την κατάλληλη φυσιοθεραπεία να επανέλθω σύντομα, για να συνεχίσω τη ζωή μου στους κανονικούς ρυθμούς της.

Πώς και πού ακριβώς χτυπήσατε;

Έγινε στο γύρισμα του video clip στην Κύπρο, καθώς προχωρούσα στις Αλυκές για ακόμα μια λήψη. Λόγω του υπερφορτωμένου μου προγράμματος, ηχογράφηση, μετακινήσεις, live και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αναγκάστηκα να κάνω ένα σερί υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να αντεπεξέρχομαι με δίωρα ύπνου καθημερινώς. Έπειτα είχαμε τα γυρίσματα με κρύο και έξι μποφόρ και εγώ να πρέπει να φοράω πολύ λεπτά υφάσματα και έτσι το ένα έφερε το άλλο. Έγω πάντως μετά από αυτό έμαθα, ότι αν δεν ξεκουράζεσαι σε αναγκάζει το σώμα σου να το κάνεις.

Τρομάξατε για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού;
Γιατί να τρομάξω; Θα έχει κάτι τρομακτικό εκείνη τη βραδιά; Απ’ ότι ξέρω θα έχει μουσική και τραγούδι με ωραίες λαμπερές εμφανίσεις. Πέρα από τα αστεία, ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου τις στιγμές του έντονου πόνου. Αν θα μπορέσω να είμαι καλά όταν θα πρέπει.

Ολοκληρώσατε τα γυρίσματα;

Κατάφερα να στέκομαι με παυσίπονα κάτω από το όμορφο φόρεμα μου, στο ένα πόδι. Η παραγωγή του γυρίσματος τοποθέτησε ράγα στο έδαφος, ούτως ώστε να κινείται η κάμερα αντί εγώ, και έτσι καταφέραμε να έχουμε κι άλλο ωφέλιμο υλικό για τις ανάγκες του clip. Άντεξα έτσι άλλες έξι ώρες και μετά ασχολήθηκα με τον πόνο μου, που από ανυπόφορος έγινε πρόβλημα σε όλα. Πήγα στο νοσοκομείο στη Κύπρο όπου έμαθα τι ακριβώς μου συμβαίνει και επέστρεψα στην Αθήνα με καροτσάκι αλλά το γύρισμα έγινε! Το πείσμα μου με βοηθάει να διεκπεραιώνω τα επαγγελματικώς αδύνατα, αλλά είναι και ζημιογόνο για την υγεία μου.

Ποσο καιρό θα πάρει να αναρρώσετε;
Δεν ξέρω. Αυτές τις μέρες είμαι λίγο εκνευρισμένη, γιατί δε μπορώ να είμαι καθηλωμένη σε ένα σημείο, αλλά απ’ την άλλη σκέφτομαι και όλους αυτούς που υποφέρουν ή ταλαιπωρούνται με ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και λέω συνεχώς πόσο τυχερή είμαι! Ξέρω πως θα είναι περαστικό και πως σε 10 μέρες περίπου θα καταφέρω να περπατήσω. Θα επισκεφτώ και πάλι έναν γιατρό και θα ακολουθήσω μια σειρά από φυσιοθεραπείες.

Πώς είναι η ψυχολογία σας γενικότερα;
Διανύω μια γεμάτη συναισθήματα ζωή, έχοντας πολλές ανησυχίες , πολλά όνειρα, πολλές εκκρεμότητες και αρκετή δημιουργική ένταση. Ευτυχώς έχω αγάπη, καλή παρέα, υπομονή και δύναμη και όταν πέφτω έχω το πείσμα να ξανασηκώνομαι και να συνεχίζω.

Έχετε κάποιο γούρι που δεν αποχωρίζεστε;

Ένα δακτυλίδι που μου έκανε δώρο μια φίλη, ένα σταυρό που μου έκανε δώρο ο αγαπημένος μου, ένα κομποσκοίνι που μου έκανε δώρο η αδερφή μου, μια πέτρα, μια αλυσιδίτσα, ένα χαρτί που γράφει πάνω κάτι… γενικώς είμαι άτομο που δένεται υπερβολικά με τις όμορφες στιγμές στις οποίες ένιωσα δυνατά συναισθήματα, αλλά και με τα αντικείμενα που τις συνοδεύουν. Γι’ αυτό έχω στο σπίτι μου διάφορα πράγματα που μου θυμίζουν αυτές τις στιγμές και ευτυχώς δε μπορώ να τα κουβαλήσω μαζί μου, γιατί θα γινόμουνα περίπτερο.

Στα προσωπικά σας είστε καλά; Nιώθετε ότι παίρνετε έξτρα δύναμη;
Η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη! Είναι το λιμάνι και ο ωκεανός συγχρόνως.

Τι εύχεστε για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού στη Eurovision;

Εύχομαι να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε μια καλή θέση. Εύχομαι να θυμάστε το τραγούδι μας και μετά τον τελικό και να επιστρέψω με όμορφες αναμνήσεις.

Εμείς ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιτυχία!

Read More

And More