Δ.Ολυμπίου: “Βρέθηκα εκτεθειμένη, να τραγουδάω και να με βρίζουν αισχρά”

Η γνωστή τραγουδίστρια τρομοκρατημένη ακόμα από όσα έζησε στην συναυλία δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις προς το πρόσωπο του, μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, τις παλιές σχέσεις και τους έρωτες που φέρνει η Άνοιξη.

Η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε πως ένοιωσε με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε και ίδια στη συναυλία μαζί τον Γιώργο Νταλάρα το προηγούμενο Σάββατο: “Είμαι άνθρωπος ευαισθητοποιημένος και με καλές προθέσεις. Δεν περίμενα ότι θα γίνω στόχος για να ξεσπάσουν κάποιοι την οργή τους… Δυστυχώς, βρέθηκα εκτεθειμένη σε μια βροχή μπουκαλιών, νεραντζιών, αυγών να τραγουδάω και να με βρίζουν αισχρά με αναίσχυντες χειρονομίες. Ήταν θλιβερό, εξελίχθηκε ένας μικρός εμφύλιος μπροστά στα μάτια μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η Δέσποινα αποκάλυψε πως αντέδρασε σε όλο αυτό: “Δεν είμαι καμία προνομιούχα, ούτε χλευάζω τον αγώνα των συνανθρώπων μου. Είμαι μια τραγουδίστρια που θέλησε να επικοινωνήσει μέσω της μουσικής με τους ανθρώπους για τους οποίους σήμερα ένα εισιτήριο είναι πολυτέλεια.” Είπε και συνέχισε “Όπως σέβομαι τον κόσμο, απαιτώ τι ίδιο και από τον κόσμο και γι’ αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσω να βάζω την ασφάλεια μου και την ασφάλεια των ανθρώπων μου.”

Η τραγουδίστρια μιλώντας για τις διαφορές στο χαρακτήρα της τα τελευταία πέντε χρόνια δήλωσε: “Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα σε όλους τους τομείς . Με έκαναν να μετρήσω τη δύναμη μου,τις αντοχές μου, την αξία της ζωής. Κατάφερα να κάνω σημαντικές αλλαγές και να πάρω σοβαρές αποφάσεις που καθόρισαν το παρόν μου.”

Υπήρχε περίοδος που μπήκε σε διαδικασία σύγκρισης με την τωρινή σύντροφο του παλιού της έρωτα: “Αλίμονο , αν κάθε φόρα που χώριζα έμπαινα στη διαδικασία να ψάχνω για την επόμενη πως μοιάζει ή ποιες είναι οι διαφορές μας. Αυτά είναι για τις ανασφαλείς ή για εκείνες που τις παράτησαν για κάποια άλλη.”

Έχει φτάσει ποτέ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας;

“Κοντά έφτασα απλώς δεν τα ανέβηκα μέχρι απάνω. Αρραβωνιασμένη υπήρξα στο παρελθόν και συζητήσεις για γάμο έγιναν. Δεν με νοιάζει και τόσο ο συμβολισμός όσο η ίδια η αγάπη και η συντροφικότητα.

Έρχεται η άνοιξη, θεωρεί ότι είναι καιρός για νέους έρωτες;

“Είναι καιρός να ‘έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι επίσης.”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More