Οι πούδρες λάμψεις της Kylie Jenner είναι γεγονός! Όλα τα info

Η Kylie Jenner καθιερώθηκε στον κόσμο των καλλυντικών με τα υγρά κραγιόν της. Αλλά να που όσο ο καιρός περνά φροντίζει κι εκείνη να εξελίσσει την επιχείρησή της, ανάλογα και φυσικά με το τι ζητάει ο κόσμος τώρα.

Ας σταθούμε σε αυτό: διανύουμε την περίοδο της… αντι- ματ επιδερμίδας! Όλα θέλουμε να είναι λαμπερά και flashy. Τα highlighter είναι big thing και υπάρχουν πλέον σε κάθε νεσεσέρ (σκέφτομαι ότι στα πρώτα χρόνια του TLIFE, περίπου επτά χρόνια πριν, ο Δημήτρης Γιαννέτος μας έδειχνε πώς να κάνουμε αυτές τις λάμψεις με lipgloss). Οπότε, μάντεψε! Η Kylie Jenner μόλις κυκλοφόρησε highlighters με το εμπνευσμένο όνομα… Kylighters!

Ως συνήθως, η Kylie Jenner ανακοίνωσε τα πάντα σχετικά με τα highlighters της μέσα από το snapchat της. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: πρόκειται για έξι αποχρώσεις highlighter, η καθεμία εκ των οποίων είναι ιδανική για συγκεκριμένη απόχρωση επιδερμίδας. Η επιφάνειά τους είναι ανάγλυφη και η Kylie ήδη έχει ξεχωρίσει το αγαπημένο της!

Τα αγαπημένα, λοιπόν, της Jenner είναι το Cotton Candy Cream σε ένα ροζ- χρυσό χρώμα και το Salted Caramel, σε light bronze. Επίσης στην ίδια συλλογή υπάρχουν το Banana Split (πραγματικό χρυσό), French Vanilla (σαμπανί), Strawberry Shortcake (ροζ), and Chocolate Cherry (copper). Παρακάτω μπορείς να δεις όλες τις αποχρώσεις και πώς “γράφουν” στην επιδερμίδα.


Αλήθεια, ποιο σου αρέσει πιο πολύ;
Κάνε κλικ εδώ και δες τις αγαπημένες μας πούδρες λάμψης που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα!

Read More

And More