Δ. Ουγγαρέζος: ”Tο στάδιο με το καλάμι το πέρασα τα χρόνια που ήμουν στο Πανεπιστήμιο!”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησε αρχικά για τις αληθινές φιλίες που έχει αναπτύξει στον επαγγελματικό του χώρο. ”Επειδή είναι ένας χώρος που στηρίζεται αρκετά στις δημόσιες σχέσεις, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ”τριφτείς” με κάποιον και να γίνεις φίλος μαζί του. Αν εξαιρέσετε τον Γιώργο Λιάγκα, που έτυχε και ”κολλήσαμε” από την πρώτη στιγμή, και την Μαίρη Συνατσάκη, γενικά δεν έχω φίλους από το χώρο, αλλά αρκετούς εν δυνάμει αν το προσπαθήσουμε”, δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η εμπειρία της γέννησης του Λιάγκα junior!
”Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να είμαι στο πλευρό τους εκείνες τις ώρες , γιατί είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά εδώ και τόσους μήνες. Με προσέχουν πολύ, με συμβουλεύουν, γνωρίζω τους γονείς τους και ειλικρινά, με μεγάλη χαρά κάθησα μαζί τους τις ώρες της αναμονής… Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές στην οικογένειά τους με τον μικρό Γιάννη. Εκείνες τις ώρες συνειδητοποίησα ότι ένα παιδί είναι για τον καθένα το μεγαλύτερο δώρο και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω πατέρας.”

Ανασφάλειες
”Φουλ! (γέλια) Έχω ανασφάλειες για την πραγματικότητα που βιώνουμε και για το πώς είμαι εγώ ως άνθρωπος. Αν και ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και ποιες είναι οι ικανότητές μου, ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στους άλλους. Δεν θα ήθελα ποτέ να θίξω ή να απογοητεύσω κάποιον.

Η αντιφατική γνώμη των άλλων
”Αυτό το ακούω συνέχεια, γιατί από τη μία θεωρούν ότι έχω καβαλήσει το καλάμι και από την άλλη κανείς δεν περιμένει ότι θα μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Προσωπικά, το στάδιο με το καλάμι το πέρασα τα χρόνια που ήμουν στο Πανεπιστήμιο, όταν συνειδητοποίησα στο δεύτερο έτος ότι έχω επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν θα πούλαγα τα πάντα για την κάμερα, η οποία σαφώς και ”ταΐζει” ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου.

Ελεύθερος χρόνος
”Προσπαθώ να ξεκουράζω, όχι μόνο το σώμα μου, αλλά και το μυαλό μου. Και αυτό συνήθως επιτυγχάνεται όταν συναναστρέφομαι φίλους μου. Συνήθως πάμε για φαγητό ή σινεμά, παίζουμε Play station ή πάμε στο Λονδίνο για να ηρεμήσουμε…”

Προσωπική ζωή
”Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να εγκαινιάσω μία νέα εποχή, που δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Επειδή η τηλεόραση είναι καθρέφτης ποτέ δεν έκρυψα κάτι για την ζωή μου και ανέκαθεν ήμουν ο εαυτός μου. Ποτέ βέβαια, δεν πούλησα την προσωπική μου ζωή… Μόνο η σχέση μου με την Νάντια είχε βγει στο φως, γιατί ήμασταν και οι δυο αναγνωρίσιμοι. Δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου αν λόγω εμού τύχαινε να εκτεθεί ένας άλλος άνθρωπος. Κάτι τέτοιο νομίζω θα έβλαπτε και τη σχέση μου μαζί του. Όσο περνάει από το χέρι μου θέλω να διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή.”

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More