Δ. Ουγγαρέζος:Ένας γάμος κι ένας χωρισμός!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εδώ και λίγο καιρό διατηρούσε δεσμό με την την τραγουδίστρια των Otherview, Κρυσταλλία. Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε αθόρυβα καθώς κανένα από τα δύο παιδιά δεν ήθελε να τραβήξει την προσοχή.

Πέρασαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς να υποψιαστεί κανείς ότι υπάρχει αναμεσά τους ένας έρωτας! Ο Δημήτρης συνήθιζε να πηγαίνει να την βλέπει στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται, όπου τον είχε συλλάβει και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, δείχνοντας έτσι ότι κάτι σοβαρό πάει να ξεκινήσει ανάμεσά τους.

Σιγά σιγά το νέο όμως διαδόθηκε και ο Δημήτρης και η Κρυσταλλία ήταν το new love in town με το οποίο όλα τα μέσα ασχολούνταν. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά γι΄ αυτή τη σχέση, ούτε είχαν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, παρά μόνο στις αρχές του καλοκαιριού είχαν πάει μαζί στο Island, αλλά ήταν με μεγάλη παρέα για να μην δώσουν στόχο.

Τα δημοσιεύματα έκαναν μάλιστα λόγο και για συγκατοίκηση στο καινούριο σπίτι του παρουσιαστή στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Έτσι, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στη φωλίτσα τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ο καλοκαιρινός τους όμως έρωτας δεν κράτησε πολύ! Αυτή τη στιγμή οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το yupi, ενώ κάποιοι λένε πως μια από τις αιτίες του χωρισμού ήταν το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα της Κρυσταλλίας.

Κι ενώ εκείνος χωρίζει, οι φίλοι του παντρεύονται! Το Σάββατο ο παρουσιαστής βρέθηκε στον γάμο του διευθυντή προγράμματος του μουσικού καναλιού MAD, Κωνσταντίνου Μπουρούνη και μάλιστα ήταν πολύ συγκινημένος. Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο twitter σχολίασε ότι ήταν από τις πιο όμορφες νύφες που έχει δει. Το ίιο κολακευτικά σχόλια όμως έκανε και για την κουμπάρα τους Ρεγγίνα Κουρή.

Read More

And More