Δ. Ρουμπέση: Η γέννηση του μικρού, ο νέος σύντροφος και η ζωή μετά τον Μικρούτσικο!

Τη Δημητρα Ρουμπέση τη γνωρίσαμε μέσα από τον γάμο της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έγινε στις 16 Ιανουαρίου του 2005 και μαζί συνέχισαν και τηλεοπτικά, όπως στο παιχνίδι The Wall. Ο Ανδρέας ενθουσιασμένος μαζί της, δήλωνε παντού ερωτευμένος. Κι εκείνη το ίδιο…

Το 2008 άρχισαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους κι εκεί που όλοι πίστευαν πως ίσως σωθεί η κατάσταση η Δήμητρα μάζεψε τα πραγματά της τέλη Αυγούστου της ίδιας χρονιάς και πήγε να μείνει στο πατρικό της σπίτι. Η Δήμητρα του είχε ήδη στείλει εξώδικο ώστε να μπορέσει να πάρει τα προσωπικά της είδη από το σπίτι τους στην Κηφισιά. Εκεί φάνηκε ότι όλα είχαν τελειώσει.

Η ίδια μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση λέγοντας στον αέρα της εκπομπής Super Star, που τότε άνηκε και στο πάνελ της, ότι είχε μπει τρίτο πρόσωπο στον γάμο της με τον Αντρέα.

Συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου του 2010,η πρώην σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή αποκάλυψε ότι στο γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι. Η Δήμητρα Ρουμπέση μάλιστα είπε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απέβησαν όμως άκαρπες με αποτέλεσμα το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο. Η ίδια είπε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να φέρει ισορροπία στη σχέση της, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη συμβούλευε να μην παρεξηγεί καταστάσεις και στη συνέχεια έφυγε για Μήλο ενώ εκείνη του ζητούσε να μείνουν εδώ και να βρουν λύση στα αδιέξοδα της σχέσης τους.

Δες βίντεο από την τότε εξομολόγηση της Δήμητρας!

Το διαζύγιο είχε βγει συναινετικό τον Αύγουστο του 2009 αν και ο Αντρέας αρχικά δεν υπέγραφε! Τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν και οι δύο στην πορεία δεν μπορεί να πει κανείς ότι πέρασαν εύκολα. Ο Αντρέας εξαφανισμένος για πολύ καιρό από όλους με πολλά οικονομικά προβλήματα και η Δήμητρα όπως ακουγόταν απομωνομένη στο εξοχικό της στην Κινέττα. Έκπληκτοι είδαμε τον Αντρέα στη συνέντευξή τύπου της Άννας Βίσση που έδωσε για τη συναυλία για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με την ταλαιπωρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Όσο για τη Δήμητρα; Ναι μεν εξαφανισμένη αλλά με νέα βήματα στη ζωή της! Έτσι λοιπόν προχθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

Η Δήμητρα τη σχέση της με το νέο της σύντροφο Γιάννη Λιβέρη, που είναι 37 χρονών και διατηρεί bistro beach bar στη Ζάκυνθο, την κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα. Το ίδιο κάνει και με το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του μωρού της και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοινή απόφαση του ζευγαριού.

Tο μαγαζί αυτό είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες μετά τη μουσική αφού για χρόνια παίζει μουσική στο μαγαζί Barrage και εξακολουθεί να παίζει και στο δικό του μαγαζί. Μάλιστα είναι γνωστός και ως dj Ioannis. Tελευταία φορά έπαιξε σε πάρτυ του Barrage, στις 30 Απριλίου!

Άτομο της οικογένειας Λιβέρη δήλωσε στο TLIFE: “Ναι, ο Γιάννης έγινε πατέρας και βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τη Δήμητρα! Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Σικάγο και ήρθε στην Ελλάδα στα εννιά του χρόνια. Έχει άλλα 3 αδέρφια, έναν αδερφό και δύο αδερφές. Στη Ζάκυνθο διατηρεί ένα οικογενειακό εστιατόριο στην παραλία και παράλληλα είναι και dj!

Με τη Δήμητρα γνωρίστηκαν στην Αθήνα. Όλο αυτό τον καιρό που είναι μαζί, πηγαινοέρχονται στη Ζάκυνθο. Τώρα με τον ερχομό του μωρού, μάλλον θα έρθουν όλοι εδώ στο νησί, αφού και οι δουλειές του Γιάννη είναι στη Ζάκυνθο! Σαν οικογένεια είναι χαμηλών τόνων κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να μην βγάζουν τη ζωή τους στη δημοσιότητα

H Δήμητρα λοιπόν μπορεί να πέρασε κάποια προβλήματα και να δυσκολεύτηκε για κάποια χρόνια, με την κακή εξέλιξη του γάμου της με τον Αντρέα Μικρούτσικο, αλλά φαίνεται πως όταν έλεγε η Δήμητρα πριν ένα χρόνο on air, ότι έχει προχωρήσει το εννοούσε για τα καλά!

Εμείς ευχόμαστε να είναι πραγματικά ευτυχισμένη μαζί με τους δύο νέους άντρες της ζωής της!

Την είδηση για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, δημοσίευσε πρώτο το TLIFE:

Read More

And More