Δ. Σαρακάκης – Α. Τσουρεκά: Ποιο θα ‘ναι το δώρο για τους καλεσμένους στο γάμο τους;

Ο εξωτικός γάμος του Δημήτρη Σαρακάκη και της Αναστασίας Τσουρεκά είναι πλέον γεγονός, οι προσκλήσεις έχουν ήδη φτάσει στους προορισμούς τους, σύμφωνα με την ”Real News” και αναφέρουν αναλυτικά το πρόγραμμα του Marrakesh Weekend! Πρόκειται για το δώρο των μελλόνυμφων σε λιγότερους από τους 100 καλεσμένους τους.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στην εκκλησία των Αγίων Μαρτύρων στο Μαρόκο, αλλά από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου, κάποιοι από τους καλεσμένους ”θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι, με άρωμα Ανατολής”. Η ολοήμερη ξενάγηση στη χρυσή άμμο της ερήμου και στα βουνά Άτλας, σε συνδυασμό με τις καμήλες και τη συνοδεία Γάλλου γιατρού, για παν ενδεχόμενο, αποτελούν μέρος του προγράμματος αυτού.

Επιπλέον, οι οικογένειες του ζεύγους, έχουν νοικιάσει αεροσκάφος το οποίο θα πραγματοποιήσει πτήση για τους καλεσμένους από την Αθήνα για το Μαρόκο και πάλι πίσω.

Κουμπάροι θα είναι ο Νίκος Βαρδινογιάννης και ο Γιάννης Σαρακάκης, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η σύζυγος του δεύτερου, Έλενα Μπαρμπαλιά, η Σοφία Καρβέλα, οι οικογένειες Μπαρμπαλιά, Μουνδρέα, Μάνεση, Τσαβλίρη, Καίσαρη, ο Βασίλης Πατέρας και η Μαρία Βιγκοπούλου.

Το who is who των μελλόνυμφων!

Η Αναστασία Τσουρεκά είναι ιδιοκτήτρια της γνωστής μπουτίκ Luisa στο Κολωνάκι αλλά και στην Μύκονο.

Η μπουτίκ της οικογένειας Τσουρεκά, γνωστή χρόνια στο χώρο της μόδας, εισάγει και πουλάει πανάκριβα ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας της Αμερικής και της Ευρώπης.

Στη φωτογραφία η Αναστασία και η Μαριάννα Τσουρεκά με τον Ρομπέρτο Καβάλι, στα εγκαίνεια του καταστήματος Luisa Beach στη Μύκονο.

Ο γαμπρός,Δημήτρης Σαρακάκης προέρχεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο όμιλος Σαρακάκη έχει τις αντιπρσωπείες της Volvo, της Mitsubishi και της Honda.

Και οι δυο επιχειρηματίες διατηρούν χαμηλό προφί και αποφεύγουν τα φλας και τις κοσμικές εκδηλώσεις

Read More

And More