Δ. Σκαρμούτσος: Από τη στιγμή που μπαίνεις στη TV, κάποιες αρχές τις ξεχνάς!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει στο περιοδικό Esquire για τα τατουάζ του και δηλώνει πως θέλει να κάνει ακόμη ένα, καθώς για εκείνον είναι αναμνήσεις, σημειώσεις για τον εαυτό σου που δεν πρέπει να ξεχνάς.

Αγαπάει πάρα πολύ το παιδί του και θεωρεί πως εκείνο βοήθησε το μυαλό του να ”καθαρίσει”. ”Το παιδί ήταν που μου καθάρισε το μυαλό μου, με έστρωσε απόλυτα. Ήμουνα πάρα πολύ τυχερός γιατί το έκανα με μία καταπληκτική μαμά. Είχα ζήσει πολλά, είχα δει πράγματα. Και τελικά από εκεί που δεν το περίμενα, ήμουν έτοιμος”, δηλώνει.

Ο Δημήτρης περιγράφει την μέχρι τώρα εμπειρία του στην τηλεόραση και μιλάει για το αν έχει αλλάξει τη ζωή του. ”Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν είναι τόσο απλό όμως. Παίρνεις έναν άνθρωπο 40 χρονών, ο οποίος δεν κυνηγούσε ποτέ την τηλεόραση, γιατί έχει ήδη μια καριέρα 20 χρόνων, ζει από τη δουλειά του, συντηρεί ένα παιδί, πληρώνει τη διατροφή και τα ρέστα. Οπότε δεν τον ενδιέφερε”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: ”Ήταν έξτρα λεφτά, ναι γαμώ, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, να μην το ξεχνάμε, άρα δεν λες όχι στα έξτρα λεφτά. Αλλά έσκασε αυτό το πράγμα από το πουθενά λίγο τρελά. Πολλοί θα σου προσφέρουν πολλά τώρα, γιατί είσαι, υποτίθεται, το καυτό όνομα. Όλοι θέλουν να πουλήσουν το όνομά σου. Αν εσύ πεις ναι σε όλα, θα καείς γρήγορα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να μπεις στην τηλεόραση, ξέρεις ότι θα ξεπουλήσεις κάποια πράγματα. Κάποιες ιδέες, κάποιες αρχές τις ξεχνάς. Το θέμα είναι να ξεπουλήσεις όσο το δυνατόν λιγότερα, με όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη”.

Read More

And More