Δ. Σκαρμούτσος: ”Στο Λος Άντζελες έζησα σε γκέι περιοχή, γιατί ήταν η πιο ασφαλής που υπήρχε!”

Ο γοητευτικός σεφ, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από τις κριτικές του στο ”Master Chef”, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατώ της εκπομπής ”Πρωινό Mou” και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεταν, ειλικρινά και με χιούμορ, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως αυτό το διάστημα είναι μόνος του!

Ερωτική προσέγγιση από άντρα
”Μ’ έχει πλησιάσει παλιότερα, όταν ήμουν στην Αμερική. Αισθάνθηκα λίγο άσχημα, γιατί δεν είμαι έτσι. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι έκανα κάτι, απλά με τον δικό μου τρόπο, πολύ ευγενικά και ήρεμα, του του έδειξα να καταλάβει ότι ”ναι, αν θες να είμαστε φίλοι, ευχαρίστως, – γιατί πιστεύω ότι οι γκέι άντρες έχουν πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά, πάρα πολύ έξυπνοι, ευγενικοί, ντύνονται όμορφα, είναι πιο καλλιεργημένοι. Είμαι gay friendly, έχω φίλους γκέι… και κάποτε στο Λος Άντζελες έζησα σε γκέι περιοχή, γιατί ήταν η πιο ασφαλής.”

Οι αντιδράσεις του για όσα ακούγονται σχετικά με την προσωπική του ζωή
”Η μάνα μου δεν γελούσε, αλλά εγώ γελούσα. Της έλεγα ”μάνα, μην ακούς, σε παρακαλώ”, εγώ όμως γελούσα.”

Όσα κέρδισε από την τηλεόραση
”Έχω κερδίσει, πρώτα απ’ όλα, κάποια χρήματα που δεν θα τα έβγαζα αλλιώς. Έχω κερδίσει την αγάπη του κόσμου, γιατί – ας μην γελιόμαστε – είναι ωραίο να σε σταματάνε στον δρόμο και να σου λένε πόσο τους αρέσεις, κι επίσης έχω, λίγο, δώσει να καταλάβουν ότι το διαφορετικό δεν είναι κακό.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More