Δ. Σκαρμούτσος: Τρέχει και δεν φτάνει!

Τρέξε Δημήτρη τρέξε… Σε έναν ατελείωτο πανικό βρίσκεται αυτή την εποχή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Βλέπετε, ο γνωστός chef έχει πάρα πολλές εκκρεμότητες που τρέχουν και έτσι τρέχει κι αυτός προκειμένου να τις προλάβει, πριν τον προλάβει η… μαμά πατρίδα!

Σας μπέρδεψα; Ο χρόνος αυτή την εποχή για τον Δημήτρη τρέχει… αντίστροφα και τον πιέζει ασφυκτικά, μιας και μέσα στο Νοέμβριο έχει κληθεί να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα. Αποτέλεσμα; Τα γυρίσματα για την ολοκαίνουργια εκπομπή του στο Mega έγιναν με ταχύτητα φωτός, ενώ και ο ίδιος προσπαθεί να τακτοποιήσει και προσωπικές και επαγγλεματικές υποχρεώσεις πριν φορέσει το χακί!

Και ανάμεσα σε όλα αυτά; Εχει και τα ταξιδάκια αναψυχής στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί. Ετσι απ ΄ότι μάθαμε αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψει και θα αρχίσει και πάλι γυρίσματα, μιας και μέχρι την ημέρα που θα παρουσιαστεί θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και της 7ης εκπομπής του, τα οποία και θα πραγματοποιηθούν στο Φενεό Κορινθίας!

Οταν δε απολυθεί το Mega θα του ευχηθεί “καλός πολίτης” και θα τον βάλει και πάλι σε εντατικά γυρίσματα, προκειμένου να ετοιμαστούν τα επόμενα επεισόδια του “Χωρίς Συνταγή”.

Σε αυτή την εκπομπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της… «Χωρίς Συνταγή».

Γνωρίζουμε τον κάθε τόπο μέσα από τη ματιά των ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί στην ελληνική γη, την καλλιέργεια και εκμετάλλευσή της. Ο Δημήτρης μοιράζεται μαζί μας τρόπους μαγειρέματος απόλυτα συνδεδεμένους με τις παραδόσεις της κάθε περιοχής.

Δημιουργεί νέες συνταγές με τα τοπικά προϊόντα και μας αποκαλύπτει τους ιδιαίτερους τρόπους παραγωγής των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Ολα αυτά φυσικά από τις 17 Νοεμβρίου και μετά που θα ανοίξει και η αυλαία της εκπομπής.

Read More

And More