Δ. Βανδή: Ανανεωμένη και έτοιμη για νέα επαγγελματικά βήματα!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Δέσποινας Βανδή. Είναι αυτοί οι μήνες του χρόνου που μπορεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τον Ντέμη και τα δυο τους παιδιά, Γιώργο και Μελίνα. Είναι αυτές οι μέρες που μπορεί να τις αφιερώσεις στους φίλους της και στον εαυτό της. Απολαμβάνει τα ταξίδια σε όμορφα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ γεμίζει μπαταρίες για τον δύσκολο χειμώνα που θα έρθει!

Το φετινό καλοκαίρι για την Δέσποινα είναι ταυτόχρονα και πολύ δημιουργικό αφού ετοιμάζει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Από τις αρχές του καλοκαιριού έχει ανακοινώσει ότι δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της καλοκαιρινή περιοδεία γιατί θα πρέπει να βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών.

Είναι η πρώτη φορά, ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια, η Δέσποινα δεν θα έχει μουσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της φίλο Φοίβο. Θα έχει όμως τον εξαιρετικό της συνεργάτη της, Δημήτρη Κοντόπουλο αλλά και τον παραγωγό της, Γιάννη Δουλάμη.

Η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με τα νέα της τραγούδια, τα οποία όπως δήλωσε τα ψάχνει ένα ένα, ενώ φαίνεται πως είναι έτοιμη να μας δείξει πολλά καινούρια πράγματα!

Ακόμα, με το τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη συναυλία παρέα με την Έλλη Κοκκίνου στο πλαίσιο του Παγκύπριου Φεστιβάλ Γάλακτος. Μία ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο γήπεδο Χαλκάνορα στο Δάλι.

Read More

And More