Δ. Βανδή: Απογευματινή βόλτα στην Κηφισιά! Φωτογραφίες

Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για την Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια από μικρό παιδί λατρεύει την γιορτή των Χριστουγέννων και τώρα που έχει αποκτήσει τα δικά της παιδιά την ζει το ίδιο έντονα. Στολίζει από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Πάντα με πολλά φωτάκια!


Η διάθεσή της φυσικά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη καθώς μέσα σε όλα κυκλοφορούν και τα νέα της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά. Πρόσφατα, απολαύσαμε το video clip για το τραγούδι “Χάνω εσένα” και έπεται συνέχεια. Με πολύ κέφι και ένα πλατύ χαμόγελο ήταν και το απόγευμα του Σαββάτου όταν την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Η Δέσποινα απόλαυσε την βόλτα της στην Κηφισιά παρόλο που ο λόγος που την οδήγησε εκεί ήταν περισσότερο επαγγελματικός. Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια βρέθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο studio του Sfera και έγινε για μία ολόκληρη ώρα ραδιοφωνική παραγωγός επιλέγοντας τραγούδια που αγαπάει η ίδια.


Μαζί με τον Βαλεντίνο

Για μία ακόμη χρονιά, έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του αγαπημένου ραδιοφώνου της πόλης και έδωσε στο φινάλε του μουσικού θεσμού την δική της νότα. Φυσικά, στο σταθμό βρέθηκαν δεκάδες θαυμαστές της για να την δουν από κοντά, να της μιλήσουν, να πάρουν αυτόγραφα ή να φωτογραφηθούν.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το studio είχε και μία γλυκιά συνάντηση, με τον Κώστα Μαρτάκη. Αφού χαιρετήθηκαν θερμά κάθισαν για λίγο μαζί στα μικρόφωνα του Sfera κάνοντας παρέα στους ακροατές. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν!

Άλλη μία πολύ καλή φίλη του τραγουδιστή όμως βρέθηκε στην τελευταία μέρα της μεγάλης γιορτής της μουσικής ήταν και δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Σάλτη.

Το TLIFE ήταν στο studio του Sfera που μεταφέρθηκε στο κέντρο τςη Κηφισιάς και σου μετέφερε, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε live streaming όσα έγιναν αλλά και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Π. Ζήνα – Ν. Θεοδωρίδου: Πού συναντήθηκαν; Φωτογραφίες

Ελένη Φουρέιρα: Ποιον συνάντησε στην Κηφισιά; Φωτογραφίες

Στ. Ρόκκος – Π. Παντελίδης: Πού συναντήθηκαν; Φωτογραφίες

Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε στην Κηφισιά;

Παρέλαση επωνύμων σε μεγάλο μουσικό event στην Κηφισιά! Φωτογραφίες

Οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες διασκέδασαν στο party του Sfera! Φωτογραφίες

Οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στον Sfera στην 1η μέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής!

Read More

And More