Δ. Βανδή: Αποκαλύπτει στο TLIFE τι ετοιμάζει για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης!

Με μεγάλη ανυπομονησία η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης. Αυτή την Κυριακή από τις 11 το πρωί η αγαπημένη σου τραγουδίστρια θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Δέσποινα αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας αυτό το μεγάλο και ταυτόχρονα πολύ όμορφο γεγονός. (δες εδώ φωτογραφίες από την περσινή χρονιά) Φυσικά, το TLIFE θα είναι εκεί και για να στηρίξει το σκοπό ενώ η Δέσποινα μας αποκάλυψε όλα όσα ετοιμάζει για το Bazaar.

Κάποια από αυτά τα έχουμε δει στο twitter της αφού δεν σταματά να μοιράζεται την χαρά και την αγωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Είναι γνωστό ότι η μαγειρική είναι η μεγάλη της αγάπη και αν δεν ήταν τραγουδίστρια, όπως έχει δηλώσει, θα ήθελε να είναι σεφ!

Ένα από αυτά που έχει ετοιμάσει λοιπόν είναι αυτό το υπέροχο ζαχαρωτό σπίτι, τα γλυκά (κυριολεκτικά) χιονανθρωπάκια αλλά ακόμα θα ετοιμάσει κι ένα υπέροχο σοκολατένιο κέικ. Μάλιστα, σου έχουμε και την συνταγή αφού η Δέσποινα είχε φτιάξει την συγκεκριμένη λιχουδιά όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα. Δες εδώ την συνταγή!

Στην τελική ευθεία του μπαζάρ! Το σπίτι μου μοιάζει με το σπίτι του Αι Βασίλη! Τζιντερμπρεαντ σπιτάκια και μπισκότα που φτιάξαμε με τη Μελίνα, κουραμπιέδες όπως κάθε χρόνο και το Σάββατο τα σοκολατένια κέικ με λίγες θερμίδες που φτιάξαμε μαζί με την Τατιάνα στην εκπομπή! Ανάμεσα στην άχνη ζάχαρη και τη ζαχαρόπαστα τηλέφωνα με φίλες για το τι φτιάχνει η κάθε μια!”, περιγράφει χαρούμενη η Δέσποινα στο TLIFE.

Και συνεχίζει: “Έχω πολύ καλές φίλες που είναι δίπλα μου και τρίτη χρονιά με την ίδια διάθεση κι ευαισθησία! Άνθρωποι που μου εμπιστεύονται ξανά τα προϊόντα τους όπως και τις προηγούμενες φορές με την ίδια αγάπη για έναν κοινό σκοπό, να βοηθήσουμε αυτούς που μας χρειάζονται γιατί όλοι μαζί είμαστε δύναμη και μπορούμε!”

Να αναφέρουμε ότι, φέτος, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων τα οποία λειτουργούν στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Όσες και όσοι θέλουν να ενισχύσουν τον σκοπό μπορούν να βρεθούν στο γνωστό εμπορικό του Αμαρουσίου μεταξύ 11:00 -17:00. Κι εμείς εκεί θα είμαστε!

Φέτος στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο που βοηθάει οικογένειες που έχουν ανάγκη! Στο μπαζάρ και φέτος θα βρείτε υπέροχα δώρα για τα Χριστούγεννα σε πολύ χαμηλές τιμές και παράλληλα τα παιδιά που θα έρθουν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο γι αυτά να βγουν φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και να φτιάξουν γλυκίσματα με τα χεράκια τους! Ελάτε όλοι μαζί να νιώσουμε τη δύναμη της προσφοράς και την ευλογία της!”, μας λέει η Δέσσποινα.

Όλοι οι εθελοντές, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, οι φίλοι της τραγουδίστριας αλλά και η ίδια έχουν αγκαλιάσει θερμά, για άλλη μια χρονιά, την ενέργεια αυτή και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων στις οικογένειες αυτές που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες για όλους κάποιο άνθρωποι χρειάζονται λίγη παραπάνω βοήθεια και αυτή η εκδήλωση είναι μία καλή ευκαιρία για να τους την δώσουμε…

Τι θα περιλαμβάνει το Bazaar

Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κάποια από τα είδη που μπορεί να βρει ο επισκέπτης σε πολύ χαμηλές τιμές στο Bazaar της Δέσποινας και να συμμετάσχει με τις αγορές του, χαρίζοντας δύναμη κι ελπίδα σε οικογένειες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Bazaar τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες. Παράλληλα ο μεγάλος παιδότοπος του Εμπορικού Κέντρου θα υποδεχτεί τους λιλιπούτειους επισκέπτες.

Read More

And More