Δ. Βανδή: Με τον Ντέμη και τα παιδιά στις Σπέτσες!

“I love summer” έγραψε πρόσφατα στο twitter της η Δέσποινα Βανδή, δηλώνοντας γι’ άλλη μια φορά την αγάπη της για το καλοκαίρι, την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου.

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια είναι ήρεμη, ξεκούραστη, ανανεωμένη και έχοντας πάντα δίπλα της τις αγκαλιές του Ντέμη, της Μελίνας και του Γιώργου, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους!

Η ευτυχισμένη οικογένεια, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις Σπέτσες, όπου φιλοξενείται σε φιλικό της σπίτι. Στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ μαζί με καλούς τους φίλους αγαπούν να ανακαλύπτουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου.

Λάτρεις του καλού φαγητού και ιδιαίτερα των θαλασσινών τόσο η Δέσποινα όσο και ο πρώην διεθνής άσος των γηπέδων συχνά επισκέπτονται τα ουζερί στην πλατεία για να γευτούν τις ποικιλίες τους.

Μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες της τραγουδίστριας στο νησί αποτελούν επίσης οι βόλτες στο λιμάνι και στην Ντάπια, όπου χαίρεται να μιλά με τους ντόπιους.

Δες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές!



Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορούν

Read More

And More