Δ. Βανδή: Οι πρώτες μέρες μετά το καλλιτεχνικό της διαζύγιο με τον Σφακιανάκη!

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών και όχι άδικα είναι η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να λήξει την on stage συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη,10 μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών τους μετά τις προκλητικές δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.

Ειλικρινής, αυθόρμητη και απολύτως συνεπής στα “θέλω” και τις αξίες της, η Δέσποινα θεώρησε ότι τη δεδομένη στιγμή αυτά που τη χωρίζουν με τον λαϊκό τραγουδιστή είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που την ενώνουν και με προσωπική της επιστολή στο facebook ενημέρωσε το κοινό για τους λόγους της αποχώρησής της από το σχήμα του Έναστρον.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να πάρουν αμέσως θέση στεκόμενοι στο πλευρό της και δηλώνοντας την αγάπη τους στο πρόσωπό της. Δίπλα στη Δέσποινα τάχθηκε όμως και πολύ μεγάλη μερίδα του καλλιτεχνικού κόσμου εκφράζοντας μέσω των διαδικτυακών μέσων τα εύσημά τους για την απόφασή της.

Οι επόμενες ημέρες βρήκαν την τραγουδίστρια στενοχωρημένη για την τροπή των πραγμάτων, ήρεμη αλλά συνάμα σίγουρη για την επιλογή που έκανε στην καριέρα της.

Όσον αφορά το επόμενο καλλιτεχνικό της βήμα, αυτό προς το παρόν μπορεί να περιμένει καθώς η τραγουδίστρια αν και τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του HELLO!, δεν έχει διάθεση να συζητήσει τίποτα.

Διάβασε περισσότερα στο Hello και OK! που κυκλοφορούν

Read More

And More