Δ. Βανδή: Όλα τα τραγούδια από το νέο album μία μέρα πριν κυκλοφορήσει!

Ο νέος δίσκος της Δέσποινας Βανδή με τίτλο “Αλλαξα” κυκλοφορεί από αύριο σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας, ενώ την Παρασκευή θα έρθει και στην Αθήνα. “Εύχομαι αύριο που κυκλοφορεί το cd να καταφέρουν τα τραγούδια να αγγίξουν τη ψυχή σας όσο και τη δική μου! Καλα ταξίδια και Καλο καλοκαίρι!”, γράφει η ίδια στο twitter της.

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε! Και ο Δ. Γιαννέτος μας λέει τα πάντα για το νέο της look!

Δ. Βανδή: Backstage από την φωτογράφιση για το νέο της CD!

Δ. Βανδή: To εξώφυλλο του νέου album και η επιτυχημένη συνεργασία με τον Φοίβο!

Πρόκειται για μια δουλειά που την έχει γεμίσει με πολύ χαρά και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ! H ίδια θεωρεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους της καριέρας της. Το TLIFE μαζί με το devaqueen.gr σου δίνει την ευκαιρία να ακούσεις πρώτη όλα τα τραγούδια του album μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία!

Άκου εδώ

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη ακρόαση των τραγουδιών, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Η Δέσποινα και ο Φοίβος υποδέχθηκαν τους δέκα τυχερούς στο στούντιο του συνθέτη προκειμένου να ακούσουν παρέα την πρώτη μετάδοση των 12 ολοκαίνουριων τραγουδιών της. Αυτά που εσύ ακούς σήμερα μέσα από το TLIFE!

Το αγαπημένο της τραγούδι από το νέο CD είναι “Το λίγο σου να ζω” σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Η Δέσποινα απαντώντας στο ποιος διάλεξε τα κομμάτια είπε: “Ο Φόιβος, όχι εγώ! Ο Φοίβος πάντα έχει ένα …μάτι να διακρίνει τα καλά τραγούδια πιο πρώτα από τον καθένα. Σε αντίθεση με μένα!”

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ακρόαση ήταν θετικές! Η Δέσποινα ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή αφού η δουλειά αυτή τη γεμίζει ενέργεια. Άλλωστε βρίσκεται σε μία πολύ ώριμη περίοδο στη ζωή της και ιδιαίτερα δημιουργική…

Έχει ήδη ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Εκτός από το Γιοχάνεσμπουργκ στις 12 Μαϊου και την Κύπρο στις 25 Μαϊου, στις 2 Ιουνίου θα ταξιδέψει ως το μακρινό Βουκουρέστι για πραγματοποιήσει μία ακόμα μεγάλη συναυλία. Ασφαλώς τώρα στις αποσκευές τις θα έχει και τις νέες της επιτυχίες!

Read More

And More