Δ.Βανδή:” Θα άφηνα τη δουλειά μου για τα παιδιά μου”!

Για την καινούρια δισκογραφική δουλειά, την οικογένεια και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, μίλησε η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξή της στον Real Fm, σήμερα το πρωί.

Η Ελληνίδα σταρ μίλησε για τη μεγάλη αφοσίωση της στην οικογένεια, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να αφήσει την καρίερα της για την οικογένεια της. “Αν χρειαζόταν θα άφηνα τη δουλειά μου για τα παιδιά μου”, αναφέρει η Δέσποινα, προσθέτοντας ότι: “Δεν έχω νιώσει δυσκολία στη ζωή μου λόγω της οικογένειας μου. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα και ήθελα να την κάνω, ακόμη και αν ήταν να αφήσω την καριέρα μου”.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. “Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, δεν ήμουν η ωραία της τάξης”, παραδέχεται η Δέσποινα και συνεχίζει: “Ήμουν παιδί με κόπλεξ, δειλή και συνεσταλμένη, όταν ήμουν μικρή”.

Τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της δουλειά και τη συνεργασία της με τον Φοίβο. “Η επαφή με τον Φοίβο είναι αναντικατάσταστη”, δηλώνει χαρακτηριστικά. Το νέο της Cd που ονομάζεται “C’est la vie” θα κυκλοφορήσει την Κυριακή από την Real News και θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια.

Ακούστε ένα από τα νέα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή από το νέο της Cd:

Read More

And More