Δάφνη Γκίνες: πουλάει το παλάτι της στην Ν. Υόρκη αξίας 14 εκ. δολαρίων γιατι το βαρέθηκε!

Είναι μια από τις πιο δυνατές προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, κληρονόμος της πολυεθνικής ζυθοποιϊας Guiness και πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου. Ο λόγος για την Δάφνη Γκίνες η οποία ανακοίνωσε στο κοντινό της περιβάλλον ότι πρόκειται να πουλήσει το παλάτι της στην Νέα Υόρκη επειδή απλώς το… βαρέθηκε!


Photo από τον γάμο της με τον Σπύρο Νιάρχο

Σύμφωνα με την Real Life η Δάφνη Γκινές πουλάει το διαμέρισμά της που βρίσκεται απέναντι από το Σέντραλ Παρκ στην 5η Λεωφόρο μέσω μεσιτικού γραφείου και το κόστος του ανέρχεται στα 14 εκ. δολάρια, 2,5 εκ. δολάρια περισσότερο από το κόστος αγοράς του. Μάλιστα, το γεγονός ότι πρόκειται πράγματι για ένα μικρό παλάτι αποδεικνύεται από το ότι οι κάτοικοι του συγκροτήματος Stanphone στο οποίο βρίσκεται καλούνται να πληρώνουν 17.000 δολάρια σε κοινόχρηστα τον μήνα!


Η Δάφνη, τα 2.500 κομμάτια υψηλής ραπτικής και η ανάγκη για ανανέωση!

Η Δάφνη Γκίνες δήλωσε στο κοντινό της περιβάλλον ότι έτσι κι αλλιώς ήθελε να πουλήσει κάποια στιγμή το διαμέρισμά της καθώς αυτό χρησίμευε μόνο σαν σταθμός ανάμεσα στα ταξίδια που κάνει ανά τον κόσμο. Βεβαίως, σκοπεύει να αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη στην ίδια τιμή ή και ακριβότερο.

Πάντως, το συγκεκριμένο διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, ειδικό χώρο για τα έργα τέχνης, κελάρι, ενώ το master bedroom διαθέτει δύο walk in γκαρνταρόμπες μήκους 14 μέτρων ώστε να χωράει η τεράστια συλλογή με ρούχα και παπούτσια. Και αν θέλετε να γνωρίζετε και αριθμούς, η Δάφνη Γκίνες διαθέτει 2.500 κομμάτια υψηλής ραπτικής από οίκους όπως Chanel, Givenchy, Dior, Valentino και Christian Lacroix και περισσότερα από 450 ζευγάρια παπούτσια.

Η Δάφνη Γκίνες και οι αγωγές!
Η Δάφνη Γκίνες είναι μια εκκεντρική προσωπικότητα με εξίσου εκκεντρικές συνήθειες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης του κάτω διαμερίσματος και επιχειρηματίας Καρίμ Σαμί της έκανε τρεις φορές αγωγή γιατί η Δάφνη ξεχνούσε πολλές φορές ανοιχτό το νερό στο μπάνιο με αποτέλεσμα τα νερά να τρέχουν από το ταβάνι του κάτω διαμερίσματος. Μάλιστα, οι διαχειριστές μείωσαν ακόμη και την ροή του νερού στο διαμέρισμά της προκειμένου να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους ενοίκους.

Read More

And More