Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Επιστρέφει τηλεοπτικά – Η αλλαγή στην εμφάνισή της, τρία χρόνια μετά την αποχώρηση από τη Μουρμούρα

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις».

Η ηθοποιός, η οποία είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που δεν διαθέτουν λογαριασμούς στα social media, όλο αυτό το διάστημα έκανε μόνο μία guest εμφάνιση σε σειρά του ΑΝΤ1, ενώ παραχώρησε το 2019 και μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη. Τότε, είχε παραδεχτεί, μεταξύ άλλων: «Εντυπωσιάζομαι τρομερά με πόση βεβαιότητα ο καθένας γράφει μία είδηση που δεν είναι είδηση. Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. Γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα».

Τώρα, γυρνά και πάλι στα γνώριμα λημέρια της, έχοντας και ανανεωμένο hair look!

Όπως θα δεις από το τρέιλερ της σειράς, έχει κόψει τα μαλλιά της σε μία διαφορετική… κουπ από αυτές που την έχουμε συνηθίσει τα  τελευταία χρόνια, ενώ παραμένει στο καστανό χρώμα, αλλά λίγο πιο ανοιχτό ώστε να φωτίζεται το πρόσωπό της.

Read More

And More