Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Έσμιξε με τον “Ηλία” δυο χρόνια μετά την αποχώρηση από τη “Μουρμούρα”! [pic]

Δυο… τηλεοπτικές σεζόν πέρασαν από τη ημέρα που η Μαρίνα παράτησε τον Ηλία και εκείνος πήγε στον Πύργο όπου γνώρισε την Καίτη Κίτσου και έκανε και μωρό μαζί της. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η … “Μουρμούρα” που άκουγε και συνεχίζει να ακούει ο Ηλίας και απο τις δυο κυρίες!

Δυο χρόνια μετά το χωρισμό τους ο Ηλίας… Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε την… πρώην του Μαρίνα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και μάλιστα πόζαραν αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό!

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε χθες στο θέατρο Ζίνα, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ο φίλος δαγκώνει” όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ο Βλαδίμηρος ! Μετά το τέλος το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στο φωτογραφικό φακό!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Οι φίλοι δεν μειώνουν τα επίπεδα του στρες όπως κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν».
«Οι φίλοι δεν συγχωρούν»
«Οι φίλοι δεν μας κάνουν να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι αλλά χειρότεροι».
«Οι φίλοι δεν μας προστατεύουν».
«Οι φίλοι δεν μας στηρίζουν σε κάθε δυσκολία».
Αν πιστεύετε κάτι αντίθετο, δείτε το «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» για να πεισθείτε.

Τη νέα θεατρική σεζόν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωτοπορεί, δημιουργώντας μια ανατρεπτικά αυτοσχεδιαστική παράσταση! «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει».

Βασίζεται στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Κάρολ Κριπ και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας στο θέατρο Ζίνα, στις 10 Οκτωβρίου.

Η σκηνοθετική ματιά του Βαδίμηρου Κυριακίδη «παντρεύει» το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό. Δίνει το έναυσμα στους συμπρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη ή δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε βράδυ να απολαμβάνει μια «διαφορετική» παράσταση. Οι αυτοσχεδιασμοί, το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο.

Το θεατρικό έργο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Παρίσι, όπου παίζεται για 16η συνεχή χρονιά, «σπάζοντας τα ταμεία».

Πρόκειται για την παράσταση… «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Η υπόθεση: Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο …φίλοι όπως πίστευαν.

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄αυτούς.Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Κρατερός Κατσούλης
Ναταλία Δραγούμη
Ευαγγελία Μουμούρη

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αντώνης Γαλέος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Μαίρη Τσαγκάρη
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μαρία Τσαμουδάκη
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: Βαγγέλης Πιτσιλός
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μελίνα Ντούσικου

Read More

And More