Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου!

Μια μοναδική συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καρδίτσα, έδωσε χθες το βράδυ η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου. Η λαμπερή σταρ που αφιέρωσε ένα τραγούδι στον πατέρα της που έχει πεθάνει και δεν άντεξε τελικά και έκλαψε πάνω στη σκηνή.

Αναμνήσεις φαίνεται πως ξύπνησε η συναυλία που έδωσε στην Καρδίτσα με τους Onirama η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν άντεξε και δάκρυσε μπροστά στο κοινό. Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε το “Γύρνα στο χθες” που έχει αφιερώσει στον αγαπημένο της πατέρα, η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε. Λίγα λεπτά αργότερα γύρισε και είπε στο κοινό “Και πολύ κρατήθηκα“, τελείωσε το τραγούδι και υποκλίθηκε…
Η γνωστή τραγουδίστρια που επισκέφτηκε το χωριό της στην Καρδίτσα και βρέθηκε κοντά στους στενούς φίλους και συγγενείς που μένουν εκεί, συγκινήθηκε και έκλαψε στην ανάμνηση του πατέρα της, που αγαπούσε πολύ. Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τη συναυλία, η ίδια είπε ότι ο πατέρας της, παρόλο που έχει φύγει από κοντά της συνεχίζει να την καμαρώνει από εκεί που βρίσκεται.

Δες το video από το ξέσπασμα της Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή:

Read More

And More