Δανάη Λιβιεράτου: Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι με τον σύντροφό της – Φωτογραφίες

Τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού, Pablo Miller έχει βρει εδώ και αρκετούς μήνες η Δανάη Λιβιεράτου και δεν διστάζει να το μοιραστεί.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον χώρο του τραγουδιού, από το καλοκαίρι έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφός της, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η ίδια μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από τις διακοπές τους.

Οι δυο τους φαίνεται πως λατρεύουν τα ταξίδια και αυτό αποδεικνύεται από τις συχνές εξορμήσεις τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Αυτό έκαναν και πριν από λίγες ημέρες, έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν για την πιο ρομαντική πόλη, που δεν είναι άλλη από το Παρίσι.

Η Δανάη Λιβιεράτου ως λάτρις του Instagram μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στη γαλλική πρωτεύουσα, δίνοντάς μας μια γεύση από όσα έκανα.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της φαίνεται πως έχουν βρει το ιδανικό ο ένας για τον άλλο ενώ ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

 

Read More

And More