Δανάη Λιβιεράτου: Το παθιασμένο φιλί με τον σύντροφό της στο πρώτο τους ταξίδι για το 2023 – Φωτογραφία

Τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού, Pablo Miller έχει βρει εδώ και αρκετούς μήνες η Δανάη Λιβιεράτου και δεν διστάζει να το μοιραστεί δημόσια.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον χώρο του τραγουδιού, από το καλοκαίρι έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφός της, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η ίδια μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από τις διακοπές τους.

Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται πως λατρεύει τα ταξίδια και αυτό αποδεικνύεται από τις συχνές εξορμήσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller υποδέχτηκαν το νέο έτος με το πρώτο τους ταξίδι, όπου ταξίδεψαν για την πιο ρομαντική πόλη, που δεν είναι άλλη από το Παρίσι.

Η Δανάη Λιβιεράτου ως λάτρις του Instagram μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι τους δίνοντάς μας μια γεύση από όσα έκαναν.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, με την νεαρή τραγουδίστρια να συνοδεύει το στιγμιότυπο γράφοντας: «Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα».

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More