H Δανάη Λουκάκη στο ΤLIFE: Το μέλλον της Παγώνας στις Άγριες Μέλισσες,το Y.F.S.F και η καραντίνα με τις γάτες της! ΒΙΝΤΕΟ

H Δανάη Λουκάκη είναι μια αξιόλογη ηθοποιός με μεγάλη θεατρική πορεία. Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν και αριστούχος του MA in Performance Making Goldsmiths, University of London! Εμείς την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο της Παγώνας στις Άγριες Μέλισσες την οποία ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία! Λίγο αργότερα είδαμε και μια άλλη εντελώς διαφορετική πλευρά της, μέσα από τη συμμετοχή της στο Υ.F.S.F!

H Δανάη είναι ταλαντούχα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα με χιούμορ και δημιουργική “τρέλα” και ναι δε μοιάζει καθόλου με την Παγώνα! Σήμερα τη συναντούμε μέσω skype στο σπίτι της όπου είναι στην καραντίνα συντροφιά με τις δυο υπέροχες γάτες της!” Οι γάτες μου είναι οι σύντροφοί μου στην καραντίνα με έχουν σώσει”! λέει η ηθοποιός στο ΤlIFE! H Δανάη μιλάει στο ΤLIFE για  τις Άγριες Μέλισσες, για την Παγώνα και το μέλλον της αλλά και για το πόσο της έχει λείψει το Διαφάνι και κυρίως οι συνάδελφοί της που πλέον είναι και καλοί φίλοι της. Μιλάει όμως και για τη συμμετοχή της στο Y.F.S.F στο οποίο διασκεδάζει πάρα πολύ!

Δες τη συνέντευξή της στο ΤLIFE

Πώς περνάς στην καραντίνα Δανάη;

Έκλεισα ένα μήνα πριν μια εβδομάδα. Περνάω τον χρόνο μου με τα δυο μου γατιά, πειραματίζομαι πολύ στην κουζίνα και άρα τρώω καλά και ασχολούμαι με τα λουλούδια μου. Οι γάτες μου είναι οι σύντροφοί μου στην καραντίνα με έχουν σώσει Βρήκα λίγο χρόνο για εμένα μέσα σε όλη αυτήν την κρίση. Ήταν σωματικό σοκ να περνάω από την δραστηριότητα στην αδράνεια. Μετά τις πρώτες εβδομάδες άρχισα να συνέρχομαι. Εμένα τα γατάκια μου είναι οι σύντροφοί μου και επειδή ζω μόνη μου με έχουν σώσει μέσα στην καραντίνα.

Φοβήθηκες τον κορονοϊό;

Είχα πολύ μεγάλη αγωνία για την οικογένειά μου. Η αδερφή μου ζει στο Λονδίνο και εκεί η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Οι γονείς μου ζούνε στα Χανιά και ένας από τους δυο είναι ευπαθείς ομάδες. Οπότε αγχώνομαι για αυτούς και όχι για εμένα.

Σου έλειψε καθόλου το Διαφάνι και η Παγώνα;

Πάρα πολύ. Μου έλειψαν τα γυρίσματα και οι συνάδελφοι με τους οποίους είμαστε πλέον φίλοι. Κάθε απόγευμα στις πέντε επικοινωνούμε. Όταν είσαι συνέχεια με κάποιον μαζί και σταματάει απότομα σου αφαιρείται η καθημερινότητα σου. Εμείς δεν το αφήσαμε να συμβεί αυτό. Γύρω στις 10-15 Μαΐου επσιτρέφουμε στο Διαφάνι και ξεκινάμε τα γυρίσματα.

Τι θα γίνει τώρα με τα μέτρα προστασίας δεν θα φιλιέστε;

Πρέπει να αλλάξουν βασικά σεναριακά θέματα στο Διαφάνι γιατί δεν μπορούμε να φιλιόμαστε και να ερχόμαστε σε κοντινή επαφή. Εκεί που στο Διαφάνι γινόταν … χαμός, τώρα…

Για πες μας θα καταφέρει η Παγώνα να ξανακερδίσει την αγάπη του Τόλια;

Νομίζω ότι είναι ένα ζευγάρι που επί της ουσίας αγαπιέται, έχουν οικογένεια, εκείνος δεν είχε ξενοκοιτάξει, η Παγώνα τον φρόντιζε και τον φροντίζει . Θεωρώ ότι αργά η γρήγορα θα υπάρξει επανασύνδεση.

Η ομάδα από τις Άγριες Μέλισσες στην καθημερινή τηλεδιάσκεψη!

Τι αντιδράσεις είχες από τον κόσμο γθα την Παγώνα που είναι και λίγο… ξινή…

Στην αρχή μας βρίζανε και εμένα και τον Πλαΐνη διότι είμασταν οι εντεταλμένοι του Δούκα και βέβαια το κάναμε επειδή πιστεύαμε ότι εκπροσωπούσε κάτι σωστό. Μέσα από την ηθική της Παγώνας πιστεύω ότι ζηλεύει  την ελευθέρια των άλλων  και για αυτό έπειτα αναγνώρισε στην Βιολέτα ότι είναι ο μοναδικός ελεύθερος άνθρωπος και της ζήτησε να την βοηθήσει. Οπότε εκεί έρχεται η μεταστροφή του χαρακτήρα. Όταν ήρθε η εγκυμοσύνη και μετά η επιλόχειος κατάθλιψη τότε άλλαξε η αντίδραση του κοινού. Έπαιρνα  πλέον μηνύματα αγάπης.

Και έρχεται στη ζωή σου το Y.F.S.F!

Ένα σόου σαν και αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Οπότε όταν μου το πρότείναν έβαλα τα γέλια. Ήμουν διστακτική ως προς την έκθεση, αλλά με πείσανε επειδή μου είπαν πως παρ’ όλο που βγάζω την σοβαρότητα μου στις μέλισσες, το κοινό δεν έχει δει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μου. Με πρότεινε η Ελένη Καρακάση που ήξερε ότι τραγουδάω και πίστεψε ότι μπορώ να το κάνω!

Εγώ τρελάθηκα όταν σε είδα ως  Άντζελα Δημητρίου. Εσένα ποια μεταμόρφωσή σου, σου άρεσε;

Τα αγαπημένα μου ήταν η Φιλιππίδου και ο τραγουδιστής των  Army of lovers. Δεν πίστευα ότι θα βγω με τα ποδιά έξω και το στήθος μου καλυμμένο με τρίχες καταφέρνοντας να μην γελοιοποιήσω την κατάσταση, αλλά τα κατάφερα.

Είσαι ζηλιάρα;
Δεν νομίζω, αλλά για να δημιουργηθεί η σχέση πρέπει εξαρχής να μην με κάνεις να ζηλεύω.

 Πες μας 2 ελαττώματα σου
Αργώ πάντα πρέπει να το παραδεχτώ αυτό  και αγχώνομαι πολύ. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι θα πάω στο ραντεβού ένα τέταρτο μετά..

Πάμε λίγο στο παρελθόν… Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Ασχολήθηκα  με τον αθλητισμό! Ήμουν  κολυμβήτρια και μετά πρωταθλήτρια Ελλάδος στο καγιάκ. Υπήρχε μια φαντασία που δούλευε χωρίς να το ταξινομήσω ως ηθοποιία. Η μητέρα μου πάντα με πήγαινε θέατρο. Κάποια στιγμή στην εφηβεία μου είχαμε πάει στο σινεμά με την μητέρα μου και μαγεύτηκα από αυτό που έβλεπα και αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω. Ήμουν 14 τότε. Στην συνέχεια, σπούδασα αγγλική φιλολογία με σκοπό μετά να ασχοληθώ με το θέατρο και την υποκριτική. Ακόμα και τώρα αν μου πεις ότι είμαι καλλιτέχνης θα αρχίσω να γελάω γιατί δεν ταυτίζομαι ακόμα με αυτό.

Τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ήθελες να κάνεις όταν βγεις από την καραντίνα;

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται… θα ήθελα να αγκαλιάσω τον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσω!

Read More

And More