Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αγκαλιές και φιλιά στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Την ώρα που στο Διαφάνι οι εξελίξεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και επιφυλάσσουν πολλά για τη Δανάη Μιχαλάκη, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές και πρωταγωνίστριες στις «Άγριες Μέλισσες», τη Δρόσω, εκείνη στην πραγματικότητα έχει ήδη βρει ένα απάνεμο λιμάνι στο πλευρό του συναδέλφου της Γιώργου Παπαγεωργίου, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι…».

Αν και οι δύο είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους για την προσωπική τους ζωή, έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαζί, αλλά προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να απασχολούν τα Μέσα μόνο με τη δουλειά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε πρωινή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρυφερές αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά έδιναν κι έπαιρναν στη μέση του δρόμου, καθώς και οι δυο έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι απόλαυσαν τον περίπατό τους, έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα και αποχώρησαν με τη μηχανή του ηθοποιού, έχοντας ανέμελη και ερωτική διάθεση.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More