Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης – Φωτογραφίες TLIFE

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Σύρο ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τους θαυμαστές τους να χαίρονται ιδιαίτερα με αυτή την είδηση.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 8/9, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους, μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην avant premiere της ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης» του Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία του ίδιου του καταξιωμένου σκηνοθέτη. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Spentzos FIlm σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, με την ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία.

Δες όλες τις φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More