Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι ευχές για τη γέννηση της κόρης τους και η νέα ζωή τους ως γονείς

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μια εβδομάδα ακριβώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί, δύο χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Σύρο, υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους και η ζωή τους άρχισε να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, χθες Τετάρτη 29 Νοεμβρίου – μια εβδομάδα μετά το κρυφό εξιτήριο της ηθοποιού από το μαιευτήριο με το νεογέννητο μωρό της – η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν τις πρώτες αναρτήσεις τους στα social media και εξέφρασαν τα πρώτα συναισθήματά τους, ως γονείς.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε: «Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

Από την άλλη, η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία ερωτεύτηκε την κόρη της από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε στη ζωή, έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram:

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί. Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρεις!».

Φυσικά και οι δύο αναρτήσεις των ηθοποιών πλημμύρισαν από ευχές και σχόλια από τους διαδικτυακούς τους φίλους, θαυμαστές και ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Να σας ζήσει!

Read More

And More