Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται; (video)

Ο Νίκος Αποστολόπουλος το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΤο Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προγράμματα και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, σχολίασε τα ρούχα του πάνελ της εκπομπής ενώ έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπάρχει κανένας γάμος διασήμων το επόμενο διάστημα, ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε προς έκπληξη όλων, ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παντρευτούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η τηλεοπτική Δρόσω της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” και ο γνωστός ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού φαίνεται ότι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι δυο τους μετρούν περίπου ενάμιση χρόνo σχέσης και είναι full in love!

“Το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Ωστόσο, το TLIFE επικοινώνησε με την ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία διέψευσε ότι παντρεύεται. Συγκεκριμένα, είπε: “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο“.

Δες το βίντεο στο 1:35:

 

Read More

And More