Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στην πρεμιέρα του Ορέστη Τζιόβα![pics]

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποτελούν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της χρονιάς, αφού η ξαφνική δημοσιότητα που πήρε η ξανθιά ηθοποιός με τη συμμετοχή της στις “Άγριες Μέλισσες” έφερε στο φως πολλές πληροφορίες για τη ζωή της.

Η τηλεοπτική Δρόσω και ο γοητευτικός ηθοποιός μετρούν αρκετό καιρό κοινής πορείας, όμως επιλέγουν να κρατούν στη σχέση τους χαμηλούς τόνους. Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου και τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά είτε όχι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στο θέατρο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης “Πάρκινγκ” στο θέατρο Λαμπέτη με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Τζιόβα και πόζαρε αγκαλιά στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η παράσταση που κέρδισε τη Θεσσαλονίκη έρχεται στην Αθήνα και στο θερινό Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ, από το Σάββατο 11 έως τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, με τον Ορέστη Τζιόβα, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Θανάση Ταταύλαλη. Μια γλυκιά ιστορία, ένα ταξίδι αυτοπροσδιορισμού και ζωής που έχει ως αφετηρία ένα μουντό γκρίζο πάρκινγκ. Ένας ήρωας, που θα μπορούσε να είναι κάποιος από εμάς, αποφασίζει μια μέρα να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να βρει το δρόμο του με απρόσμενη πορεία και εξέλιξη!

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης αναρωτιέται:

«Τι σημαίνει αποκάλυψη; Τι σημαίνει τύχη; Πού τελειώνει ένας ηδονικός εφιάλτης;»

‘Κύριοι. Ακούστε. Σε ένα δευτερόλεπτο βρήκα τη λύση που έψαχνα. Και το αστείο; Ενώ μέχρι τότε είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα μου να διαχειρίζομαι τα προβλήματα και τις κρίσεις που μου προέκυπταν, η λύση ήταν μια εντελώς άλλη. Μια.. πως το λένε; Αποκάλυψη. Είχα ξανασκεφτεί αυτή την λέξη αλλά κύριοι, σας βεβαιώνω πως κι εσείς ίσως να μην ξέρετε τι σημαίνει.’

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς αλλά και το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…!

Read More

And More