Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – Τα τρυφερά λόγια για τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 29/11 η Δανάη Μιχαλάκη, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της. 

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ. «Παραλία» έφερε στον κόσμο το πρωί της 21ης Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η ίδια, όλες αυτές τις μέρες επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην κάνει καμία δήλωση για τη νεογέννητη κόρη της. Ωστόσο σήμερα, αποφάσισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία από την ώρα που αποχωρούσαν από το μαιευτήριο με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την κόρη τους.

Τη φωτογραφία αυτή, η Δανάη Μιχαλάκη συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια τόσο ως προς την κόρη της, όσο και ως προς τον σύζυγό της.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί. Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Read More

And More