Δανάη Μιχαλάκη: Μας δείχνει τις βέρες του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου – Η τρυφερή δημόσια εξομολόγηση

Περίπου τρεις εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στη Σύρο. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και γιόρτασαν την αγάπη τους, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

Από την αρχή της σχέσης τους έως σήμερα, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και αυτός είναι και ο λόγος που απέφυγαν να επικοινωνήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον γάμο τους. Πλέον, απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο ενώ – μετά το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία – έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Το πρωί της Δευτέρας, η Δανάη Μιχαλάκη θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram – την πρώτη σχετική με τον γάμο της – δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου από εκείνη την ημέρα. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” κρατάει το χέρι του συζύγου της, δείχνοντάς μας τις λιτές αλλά πολύ κομψές βέρες τους.

“Α! ναι, ξέχασα να σου πω, πως τα στάχυα είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Μιχαλάκη.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More