Δανάη Μιχαλάκη: «Μας φέρνει μεγάλη χαρά» – Η πρώτη δήλωση του πατέρα της για την εγκυμοσύνη της

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Σύρο.

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη τους πρώτους μήνες, με την Δανάη Μιχαλάκη να αποκαλύπτει το χαρμόσυνο γεγονός ανήμερα των γενεθλίων της αλλά και της επετείου του γάμου τους.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης του στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη: «Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών».

Μάλιστα, πατέρας και κόρη θα συνυπάρξουν και τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου. 

«Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί και πραγματικά ήταν μια εξαιρετικά ωραία συνθήκη και πολύ περίεργη η πρώτη φορά που συνυπήρξαμε. Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνηση μου, όπως και η Δανάη» λέει ο χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Read More

And More