Δανάη Μιχαλάκη: Με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση της Φιλαρέτης Κομνηνού! [pics]

Η Δανάη Μιχαλάκη που μπήκε εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, μπορεί στο σήριαλ να μην έχει βρει τον κατάλληλο και να έχει ατυχήσει προς το παρόν τουλάχιστον στον έρωτα, αλλά στη ζωή της έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ταλαντούχου Γιώργος Παπαγεωργίου! Ο Γιώργος είναι σκηνοθέτης  ηθοποιός σκηνοθέτης αλλά και frontman του συγκροτήματος Polkar!

Ο Γιώργος χθες μαζί με την αγαπημένη του Δανάη βρέθηκαν στην επίσημη  πρεμιέρα της παράστασης “Μεγάλες Προσδοκίες” στο θέατρο Σύγχονος Κόσμος και απόλαυσαν στη σκηνή τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού!

Μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό

Ο Γιώργος με την μητέρα του και αγαπημένη ηθοποιό, Φιλαρέτη Κομνηνού!

Το ερωτευμένο ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Δανάης στις Άγριες Μέλισσες, Αναστάση Ροϊλό

Ιωάννης Αθανασόπουλος Δανάη Μιχαλάκη Αναστάσης Ροϊλός

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς “Μεγάλες Προσδοκίες”, η πιο σκοτεινή ερωτική ιστορία όλων των εποχών, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απ’ τις 31 Ιανουαρίου, στο Σύγχρονο Θέατρο, σε μια φιλόδοξη παραγωγή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και διασκευή Μαριλένας Παναγιωτοπούλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσoβίτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κωνσταντίνος Γεωργαλής και Λήδα Κουτσοδασκάλου.

 Ο Πιπ, ένα ορφανό καλόψυχο παιδί, προερχόμενο απ’ την εργατική τάξη, ερωτεύεται την όμορφη αριστοκράτισσα Εστέλλα σε ηλικία οκτώ χρόνων. Η Εστέλλα, όμως, έχει μεγαλώσει με τη Δεσποινίδα Χάβισαμ, η οποία έχει ραγισμένη καρδιά, επειδή ο αρραβωνιαστικός της την εγκατέλειψε την ημέρα του γάμου τους.

Η Δεσποινίδα Χάβισαμ, προκειμένου να εκδικηθεί γι’ αυτή την απώλεια, έχει διδάξει στην Εστέλλα να είναι ψυχρή και απόμακρη με τους άντρες, να μην επιτρέπει στον εαυτό της να νιώθει κανένα συναίσθημα. Όσο ο Πιπ παραμένει πιο χαμηλά από εκείνη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ο ρόλος αυτός είναι σχετικά εύκολος για την Εστέλλα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο Πιπ αποκτήσει χρήματα και ανέλθει κοινωνικά, χάρη στον μυστηριώδη πατρόνο του και πρώην κατάδικο, κύριο Μάγκουιτς;

Οι “Μεγάλες Προσδοκίες” έχουν διασκευαστεί για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ τους εμβληματικούς ρόλους έχουν ενσαρκώσει κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ  όπως οι Ήθαν Χωκ/Ραλφ Φάινς (Πιπ), Γκουίνεθ Πάλτροου (Εστέλλα), Τζιν Σίμονς/Σαρλότ Ράμπλιγκ/Έλενα Μπόναμ Κάρτερ/Αν Μπάνκροφτ (Δεσποινίς Χάβισαμ), Άντονι Χόπκινς/Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Μάγκουιτς).

Read More

And More