Δανάη Μιχαλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο – Η σφιχτή αγκαλιά με τον πατέρα της – Φωτογραφίες

Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στο θέατρο Λαμπέτη με την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εντυπωσίασε στη θεατρική σκηνή, λίγους μήνες μετά τον πολιτικό της γάμο στην Ύδρα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το παρών, μάλιστα, στην πρεμιέρα της ηθοποιού έδωσε και ο πατέρας της και επίσης ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος καμάρωσε την ταλαντούχα κόρη του.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, ο Γιώργος Μιχαλάκης χάρισε μια σφιχτή αγκαλιά στην Δανάη Μιχαλάκη, δείχνοντάς της πόσο περήφανος είναι για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες: 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Εννέα χρόνια μετά τον τελευταίο φόνο στο κομμωτήριο του Αντώνη (Τόνυ) Λέπουρα, το λατρεμένο από το ελληνικό κοινό «Σεσουάρ για δολοφόνους» επιστρέφει με ένα totally new look, φρέσκο και σπαρταριστά κωμικό!

Η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς που έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο αιώνα (1999!!!) και συνέχισε ακάθεκτη για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012.

Το “Hair Studio Antony” μετακομίζει στο Θέατρο Λαμπέτη, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε καινούργια σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη, ενώ την υπέροχη διασκευή υπογράφει και πάλι ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Φέτος η παράσταση γίνεται φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More