Δανάη Μπάρκα: Δες τι της ετοίμασε ο Τίμος Ζαχαράτος μετά από μια κουραστική ημέρα

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι πλέον η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος. Η παρουσιάστρια και ο νεαρός σεφ που γνωρίστηκαν πριν μερικούς μήνες όταν η Δανάη ετοίμαζε την εκπομπή της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ενσωματώνοντας τον Τίμο Ζαχαράτο στην ομάδα της.

Οι χημείες τους φάνηκε να ταιριάζουν από την πρώτη στιγμή και πλέον τα πειράγματα μεταξύ τους δείχνουν να μην έχουν τέλος. Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο και για ένα τρυφερό ειδύλλιο με τους δυο τους ωστόσο να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν τίποτα. 

Η Δανάη Μπάρκα άλλωστε όπως έχει πει σε συνέντευξή του ο Τίμος Ζαχαράτος έχει πολλά από τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.

Τίμος και Δανάη παιρνούν αρκετό χρόνο παρέα και εκτός εκπομπής ενώ σήμερα, ο νεαρός σεφ περίμενε την ηθοποιό – παρουσιάστρια να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της έχοντας ετοιμάσει μια λαχταριστή μακαρονάδα. Η ίδια μάλιστα, θέλοντα να τον ευχαριστήσει δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα πιάτο με το φαγητό που της είχε ετοιμάσει ο σεφ της εκπομπής της και έγραψε: “Nα σε περιμένει αυτό αμέσως μετά από εκπομπή και τρίωρη φωτογράφηση”.

Read More

And More