Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το βίντεο με τα καυτά φιλιά στο γκέι κλαμπ και οι λεπτομέρειες της εξόδου – Χαμός στο διαδίκτυο

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης απαθανατίστηκαν σε παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός εφοπλιστής που τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας διασκέδασαν σε πασίγνωστο μαγαζί στον Κεραμεικό και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Ένας λογαριασμός στο twitter δημοσίευσε τα παρακάτω στιγμιότυπα και το διαδίκτυο πήρε… φωτιά!

Το βίντεο με το φιλί!

Η κοινή έξοδος στο γκέι κλαμπ στον Κεραμεικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν στο γκέι κλαμπ τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, μετά το πάρτι γενεθλίων της στιλίστριας Τζέλας Μαρτσέκη (στιλίστριας της Δανάης στο “Πάμε Δανάη”) στο ξενοδοχείο Dave Red Athens, πολύ κοντά στην πλατεία Ομονοίας. 

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής ήταν αρκετά κοντά, αντάλλασσαν φιλιά, αλλά όπως μαρτυρούν άνθρωποι που βρίσκονταν στο μαγαζί και τους είδαν «ήταν χαλαροί, δε φαίνονταν με τίποτα ζευγάρι που ο ένας δεν ξεκολλάει από τον άλλον». 

Τα σχόλια στο διαδίκτυο

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τα στιγμιότυπα, το διαδίκτυο «πήρε φωτιά»!

Ειδικότερα, στο X/Twitter, οι χρήστες σχολιάζουν τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με τα hashtag ΚατΚεν και Μπάρκα να είναι στα top trends!

 

Read More

And More