Δανάη Μπάρκα: «Φωτιά» στα κόκκινα στην πρεμιέρα της μητέρας της! [pics]

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλίκη με την παράσταση «Μάμα Ρόζα» έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου με τους: Χρήστο ΧατζηπαναγιώτηΜαρία Φιλίππου, Μαρίνο Κόνσολο, Κωνσταντίνα Κομμάτα και από το πλευρό της δεν έλειψαν φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και καλοί συνεργάτες. Ανάμεσά τους φυσικά, ήταν και η κόρη της Δανάη Μπαρκα, που τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας επιλέγοντας ένα μπορντό φόρεμα.

Η νεαρή ηθοποιός που απολαύσαμε το καλοκαίρι στην περιοδεία της «Μαρίας Πενταγιώτισσας» έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη –που τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της- και δεν θα μπορούσε να λείψει από κοντά τους στην πρεμιέρα της νέας τους παράστασης.

Η Δανάη Μπάρκα, που δεν σταματά μάλιστα να «πειράζει» την διάσημη μαμά της και να της κάνει συνεχώς φάρσες έδωσε το παρών στη βραδιά και χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές. Λίγο πριν χτυπήσει μάλιστα και το τρίτο κουδουνάκι για να αρχίσει το έργο, η Δανάη πόζαρε στους φωτογράφους, μαζί με την Μαρίζα Ρίζου και την Άννα Πρέλεβιτς.

Άννα Πρέλεβιτς, Δανάη Μπάρκα

Μαρίζα Ρίζου, Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο γάμος και η φήμη του Αντόνιο Μανιάνο, του σούπερ γόη γιού της αγαπητής Τσιτσιλιάνας Μάμα Ρόζα, γνωστού καρδιοκατακτητή Ρώμης και περιχώρων βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αιτία… μία πρόσκαιρη σεξουαλική «δυσκολία» κοντά δύο χρόνια (!) που θέτει σε κίνδυνο το δοξασμένο, στην ερωτική αρένα, όνομα της περήφανης οικογένειας Μανιάνο και την υπόληψη του ωραίου Αντόνιο. Η Μπάρμπαρα Πουλίζι, η κούκλα σύζυγός του, μοιάζει ακόμη τόσο ανέγγιχτη χώρια που δεν έχει καταφέρει να μείνει έγκυος και ο πεθερός λάβρος απειλεί να διαλύσει το γάμο και να γίνει σκάνδαλο!

Εικόνα από την παράσταση

Δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση. Ψέματα χρόνων ξεσκεπάζονται, οι αποκαλύψεις σοκαριστικές, η Μάμα Ρόζα δεν πιστεύει στ’ αφτιά της, αλλά πρέπει να δράσει γρήγορα για να σώσει την κατάσταση, τον γάμο του γιού της και όλα τα συμπαρομαρτούντα. Επιστρατεύει εξυπνάδα και καπατσοσύνη και μαζί με τον άλλο της τον γιό τον Άλντο και τον αδελφό της τον Τζίλντο συνωμοτούν και βάζουν μπρος ένα πανέξυπνο σχέδιο!

Οι ανατροπές είναι συνεχείς, τα συναισθήματα έντονα και η τύχη παίζει ως συνήθως το δικό της απρόβλεπτο πρωταγωνιστικό ρόλο! Θα καταφέρει άραγε η Μάμα Ρόζα να σηκώσει ψηλά και πάλι τη φήμη του Αντόνιο και την τιμή της οικογένειάς της;

Το έργο “La Mama” παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Theatre de la Madeleine, στο Παρίσι, το 1957. Είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Αντόνιο Μπρανκάτι «Il Bell Antonio» και το 1960 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία του Μάουρο Μπολονίνι με τον τίτλο «Ο ωραίος Αντόνιο».

 

Φωτογραφίες: ndp, papadakis press