Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα»

Στην Επίδαυρο βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα για να παρακολουθήσει από κοντά τον «Οιδίπους επί Κολωνώ» με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να προχωρήσει σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε σαν κόρη του και συγκίνησε με τα λόγια της.

Διάβασε όλα όσα έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Επίδαυρος 2023. Ο Χρήστος μου-ως Θησέας αυτή την φορά. Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου, ο δεύτερος μπαμπάς μου, η ωραιότερη αγκαλιά και η πιο ανακουφιστική. Ο Χρήστος μου που από μωρό κάθε φορά που τον βλέπω στην σκηνή, τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Ίσως από τον θαυμασμό, ίσως από την στιβαρότητα του στην σκηνή, ίσως επειδή ακόμα κι όταν δεν μιλάει είναι σαν να φωνάζει, ίσως από το πόσο σοβαρά κάνει αυτή την δουλειά ,ίσως από το πόσο το αγαπάει.

Ο Χρήστος μου φέτος συναντιέται με τον σπουδαίο Δημήτρη Καταλειφό ο οποίος μεγαλουργεί στην σκηνή με έναν μαγικό τρόπο χωρίς να υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάνει, με έναν καταπληκτικό θίασο. Ο Χρήστος μου φέτος είναι ο Θησέας. Είναι λοιπόν απ’ τις φορές που έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται… καλός, φιλεύσπλαχνος, δίκαιος, προστατευτικός και με μια αγκαλιά για όσους την χρειάζονται. Θησέα, έγινες από τους αγαπημένους μου θεατρικούς ρόλους επειδή αγκάλιασες τον μπαμπά μου και μεγαλουργήσατε.

Χρήστο μου, είσαι ο πιο αγαπημένος μου Θησέας όλων των εποχών και θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όσα μου διδάσκεις πάνω και κάτω από την σκηνή και τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα.

Υ.Γ 1 : Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα πολλά μηνύματα και βίντεο απο την παράσταση-θα τα μεταφέρω στους συντελεστές, υπόσχομαι.
Υ.Γ 2: Ο Οιδίπους επί Κολωνώ, θα περιοδεύσει στην Ελλάδα όλο τον Αύγουστο και λίγο Σεπτέμβρη και θα έρθει και Αθήνα. Θα σας πρότεινα να τρέξετε να το δείτε.
Υ.Γ 3: Να αγαπάμε και να το φωνάζουμε. Ίσως έτσι, σωθεί ο κόσμος. 
Υ.Γ 4 : Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, πάντα μια αγκαλιά φωτίζει τον τόπο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@danai_barka)

Read More

And More