Δανάη Μπάρκα: Η ανακοίνωση που έκανε για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στο Instagram!

Δανάη Μπάρκα: Η ανακοίνωση που έκανε για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στο Instagram! | tlife.gr

Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της, θέλοντας όμως να σταθεί στα δικά της πόδια. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά αφού κυνηγά το όνειρό της και κάθε σεζόν φτάνει ολοένα και πιο κοντά σε αυτό. Γλυκιά και πλημμυρισμένη από λαχτάρα για δουλειά, η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Ουρανία», αλλά και στην υπερπαραγωγή «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

Ωστόσο, η Δανάη και η Βίκυ έχουν μια σχέση μαμάς-κόρης που πολλοί θα ζήλευαν. Οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες και μοιράζονται τα πάντα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να κάνουν μαζί επίσημες εξόδους. Η Δανάη, μάλιστα, ως λάτρης των social media, συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Το πρωί του Σαββάτου, όμως, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, αφού δημοσίευσε μια selfie που είχε βγάλει με την μητέρα της στις καλοκαιρινές διακοπές τους και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε μια δημόσια ανακοίνωση για εκείνη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στους followers της πώς πλέον η αγαπημένη ηθοποιός διαθέτει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Κύριες & Κύριοι με χαρά σας ανακοινώνω ότι η μαμά είναι εδώ: @vicky_stavropoulou_official_ ! Ακολουθήστε και διαδώστε!»,  έγραψε χαρακτηριστικά. Οι διάσημοι φίλοι της Βίκυς, παρόλο που ξαφνιάστηκαν με αυτό που είδαν, χάρηκαν πολύ και έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση της Δανάης.

READ more