Δανάη Μπάρκα: Η έκπληξη της ομάδας της, η τούρτα-υπερπαραγωγή και η τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Γενέθλια για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου, δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τους τηλεθεατές της, μέσα από τα social media.

Η Δανάη Μπάρκα, ντυμένη στα κόκκινα, καλημέρισε τους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στον Mega και αμέσως δίπλα της εμφανίστηκε μία τεράστια ανθοδέσμη χωρίς ωστόσο, να γνωρίζουμε τον αποστολέα.

Οι συνεργάτες της στη συνέχεια της ετοίμασαν ένα βίντεο με τα highlights της από την εκπομπή, με την ίδια να σχολιάζει συγκινημένη: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα εύκολα και για τα δύσκολα!».

Οι εκπλήξεις για τη Δανάη Μπάρκα όμως, δεν τελείωσαν εκεί, καθώς μετά το τέλος της εκπομπής οι συνεργάτες της της έκαναν μία backstage έκπληξη με τέσσερις τούρτες υπερπαραγωγή και μοιράστηκαν κάποια βίντεο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Εκείνη όμως που δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη Δανάη Μπάρκα, είναι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της. Η ηθοποιός ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει με τη Δανάη στην αγκαλιά της, σε μικρή ηλικία.

«”Τὸ μικρό μου παιδὶ σοβαρὴ ἀταξία ἔκανε πάλι. Στὸ πεζούλι τοῦ σύμπαντος σκαρφάλωσε, σκούντησε μὲ τὸ χέρι του τὸ κρεμασμένο στὸν τοῖχο τ᾿ οὐρανοῦ κόκκινο πιάτο, κι ἔχυσε ὅλο τὸ φῶς ἐπάνω του. Ὁ Θεὸς ἀπόρησε ποὺ εἶδε τὸν ἥλιο ντυμένο ροῦχα παιδικὰ νὰ κατεβαίνει τρέχοντας τῆς φαντασίας μου τὴ σκάλα καὶ νά ῾ρχεται σὲ μένα. Κι ἐγὼ κάθομαι τώρα καὶ μαλώνω αὐστηρὰ τὸ μικρό μου παιδὶ ἐνῶ κλέβω κρυφὰ τὸν χυμένο ἐπάνω του ἥλιο.” Χρόνια πολλά ήλιε μου, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Βίκυ Σταυροπούλου» ήταν οι στίχοι της Κικής Δημουλά που της αφιέρωσε…

Η Δανάη Μπάρκα ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους με την παραπάνω φωτογραφία…

Read More

And More