Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γιαγιά της και η τρυφερή αφιέρωση!

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τη γιαγιά της και η τρυφερή αφιέρωση! | tlife.gr

Η Δανάη Μπάρκα είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Χθες, ωστόσο, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ονομαστική γιορτή της γιαγιάς της, Σταματίνας, η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία τους και στη λεζάντα που την συνόδευε της έκανε μια αφιέρωση.

«Γιορτάζει η γιαγιά μου, γιορτάζει η πλάση όλη! Γιαγιά Τούλα (ή αλλιώς Σταματίνα). Ή αλλιώς η μαμά της μαμάς μου. Ή αλλιώς η γιαγιά των φίλων μου. Ή αλλιώς η πιο φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού. Ή αλλιώς η γιαγιά που φτιάχνει μυλοπιτάκια και τυροπιτάκια και στέλνει στα θέατρα γιατί «οι ηθοποιοί κουράζονται και πεινάνε» όπως λέει. Ή αλλιώς η γιαγιά που μπορεί να φέρει τον κόσμο ανάποδα αν τα εγγόνια της της ζητήσουν μια χάρη. Ή αλλιώς η γιαγιά που από όταν έχασε τον παππού μιλάει κάθε μέρα στη φωτογραφία του και αν την πιάσεις στα πράσα σου λέει «Ε έχασα κι εγώ την παρέα μου και για να μην τρελαθώ του μιλάω του παλιόγερου που με άφησε μόνη μου εδώ» και χαμογελάει δακρυσμένη. Ή αλλιώς η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη. Ή αλλιώς αυτή που έρχεται στις παραστάσεις μου και κρατάει μια κενή θέση δίπλα της λέγοντας «άστην αυτή για τον παππού γιατί θα ήθελε να ήταν εδώ». Ή αλλιώς η γιαγιά που λύνει τα προβλήματα όλων και που τρελαίνεται να μαθαίνει τα νέα σου για να σου πει τη γνώμη της. Ή αλλιώς η γιαγιά που έχει τα περισσότερα ταλέντα από όλες. Ή αλλιώς η γιαγιά με την πιο ωραία αγκαλιά που μπορεί να υπάρξει ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιορτάζει η γιαγιά μου,γιορτάζει η πλάση όλη! Γιαγιά Τούλα(ή αλλιώς Σταματίνα)☘️ Ή αλλιώς η μαμά της μαμάς μου. Ή αλλιώς η γιαγιά των φίλων μου. Ή αλλιώς η πιο φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού. Ή αλλιώς η γιαγιά που φτιάχνει μυλοπιτακια και τυροπιτάκια και στέλνει στα θέατρα γιατί «οι ηθοποιοί κουράζονται και πεινάνε» όπως λέει. Ή αλλιώς η γιαγιά που μπορεί να φέρει τον κόσμο ανάποδα αν τα εγγόνια της της ζητήσουν μια χάρη. Ή αλλιώς η γιαγιά που από όταν έχασε τον παππού μιλάει κάθε μέρα στη φωτογραφία του και αν την πιάσεις στα πράσα σου λέει «Ε έχασα κι εγώ την παρέα μου και για να μην τρελαθω του μιλάω του παλιόγερου που με άφησε μόνη μου εδώ» και χαμογελάει δακρυσμένη. Ή αλλιώς η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη. Ή αλλιώς αυτή που έρχεται στις παραστάσεις μου και κρατάει μια κενή θέση δίπλα της λέγοντας «αστην αυτή για τον παππού γιατί θα ήθελε να ήταν εδώ» Ή αλλιώς η γιαγιά που λύνει τα προβλήματα όλων και που τρελαίνεται να μαθαίνει τα νέα σου για να σου πει τη γνώμη της. Ή αλλιώς η γιαγιά που έχει τα περισσότερα ταλέντα από όλες. Ή αλλιώς η γιαγιά με την πιο ωραία αγκαλιά που μπορεί να υπάρξει ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλους✨🌟 #γιαγιάΤούλα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka 🌻 (@danai_barka) στις

READ more