Δανάη Μπάρκα: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της λίγο πριν γίνει παρουσιάστρια [pic]

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται σιγά σιγά για το νέο επαγγελματικό βήμα της, που δεν είναι άλλο από την παρουσίαση της δικής της εκπομπής στο Mega.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αγχωμένη με το νέο της εγχείρημα και ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένη, αφού πρόκειται να αναλάβει έναν ρόλο που της αρέσει πολύ. Οι συσκέψεις και τα ραντεβού έχουν ξεκινήσει για τη νέα καθημερινή εκπομπή του Mega, καθώς όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση, προκειμένου να ανανεωθεί για τη νέα σεζόν. Η ταλαντούχα ηθοποιός εμπιστεύτηκε τον γνωστό hairstylist Νικόλα Βιλλιώτη και επέστρεψε στο καστανό, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ, ενώ, παράλληλα μάκρυνε και το μήκος των μαλλιών της.

“Hello new me. Mega (λη) αλλαγή. Λίγο ο μάγος @nicolasvill. Λίγο η @elena_hristopoulou που κανόνισε εκείνο το πρώτο ραντεβού.. Λίγο που είμαστε ασυγκράτητοι.. Ιδού τα αποτελέσματα”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Δανάη Μπάρκα είναι έτοιμη για το νέο επαγγελματικό βήμα!

Read More

And More