Δανάη Μπάρκα: Οι αγκαλιές με την Κατερίνα Καινούργιου, τα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και η παραδοχή ότι έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο

Σε πρόσωπο των ημερών φαίνεται πως έχει αναδειχθεί η Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω της λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που όπως φαίνεται έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι ψίθυροι είχαν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες λόγω των αρκετών κοινών εμφανίσεών τους, ωστόσο τα ντοκουμέντα ήρθαν πριν λίγες ημέρες, όταν το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν τη Δανάη Μπάρκα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση να ανταλλάσσει μερικά παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Και από εκεί που η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφιζόταν αγκαλιά με την Δανάη Μπάρκα και την αποκαλούσε «θεά», τώρα μάλλον προδομένη νιώθει, μιας και ήταν εκείνη που την είχε συστήσει στον επί 3 χρόνια πρώην σύντροφό της. Βέβαια, αυτό μάλλον αφήνει αδιάφορη τη Δανάη Μπάρκα, μιας και φροντίζει με τον τρόπο της να περνά τα δικά της μηνύματα μέσα από την εκπομπή της. 

Όλα αυτά, μαζί με μια παλαιότερη δήλωση της Δανάης Μπάρκα στην οποία παραδεχόταν ότι έχει υπάρξει – εν γνώσει της – το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, συγκέντρωσε το Zappit σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Δες ΕΔΩ το βίντεο του Zappit

 

Read More

And More