Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το δικό της μήνυμα – Φωτογραφίες

Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πολλές φορές για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί για τα κιλά της αλλά και τον τρόπο που η ίδια τα αντιμετωπίζει. Η παρουσιάστρια-ηθοποιός, πολλές φορές προσπαθεί να περνά τα δικά της μηνύματα τόσο μέσα από τα social media όσο και την εκπομπή της για το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι όπως είμαστε.

Σήμερα, με αφορμή μια αναφορά που έκανε στην εκπομπή της για την εξομολόγηση που της έκανε μια 26χρονη κοπέλα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της με μαγιό στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε, 

«Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε.

Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ Κορίτσια μου,αγόρια μου,μαμάδες μπαμπάδες..δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας..με τα ταλέντα μας,με την ομορφιά μας,με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας..είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι

Χαμογελάστε,χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς,όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους..γι αυτό,μην κρατάτε κακία. Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More