Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα ήταν μια όχι και τόσο καλή μέρα…»

Μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν περνάει μια καλή ημέρα και μοιράστηκε μαζί τους, τους προβληματισμούς της.

«*όχι και τόσο καλή μέρα*. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες». Από αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά… που αντί να χαίρεσαι το κάθε λεπτό και να είσαι ευγνώμων με ό,τι έχεις, σκέφτεσαι τα χειρότερα ή αναλύεις τα αρνητικά αντί των θετικών. Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά και είναι ευπρόσδεκτα.

Όταν λοιπόν εμένα μου συμβαίνει το παραπάνω, συνήθως ρυθμίζω το μυαλό μου να θυμηθεί τι με κάνει χαρούμενη. Ψάχνω φωτογραφίες, παίρνω ανθρώπους που με χαροποιούν τηλέφωνο, γελάω, κλαίω… κάνω ό,τι μπορώ για να νιώσω ανάλαφρη και να συνεχίσω.

Η θάλασσα είναι ένας προορισμός που πάντα με βρίσκει χαμογελαστή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Αν λοιπόν δεν μπορώ λόγω δουλειάς να πάω, ψάχνω τις φωτογραφίες μου, θυμάμαι ποσό ευτυχισμένη ήμουν την δεδομένη στιγμή, παίρνω μια βαθιά ανάσα, χαμογελάω και προχωράω… κι ως δια μαγείας, λειτουργεί. Μην τα φοβόμαστε τα σκοτάδια… από αυτά γεννιέται το φως.

Ας τα ζούμε, ας τα μοιραζόμαστε με όσους αισθανόμαστε άνετα, κι ας ρίχνουμε κι ένα δάκρυ παραπάνω για την λύτρωση. Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όλα θα λύνονται πιο αναίμακτα» έγραψε στην ανάρτησή της, η Δανάη Μπάρκα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Read More

And More