Δανάη Μπάρκα: Στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππου Τσαγκρίδη – Αποκλειστικές εικόνες

Στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/2 η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη» φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δυο τους κάνουν αρκετή παρέα, ενώ πριν λίγες ημέρες είχαν πραγματοποιήσει μια κοινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και πριν λίγους μήνες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχε δώσει το παρών στα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα, και λίγες ημέρες μετά είχαν πραγματοποιήσει μαζί ακόμη μια κοινή έξοδο. Τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για φλερτ ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο το περιβάλλον του επιχειρηματία διέψευδε τις φήμες αυτές κάνοντας λόγο για μια απλή φιλία. (διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Οι κοινές έξοδοι όμως της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη συνεχίζονται, με την παρουσιάστρια να δείχνει τη στήριξή της προς το πρόσωπό του, δίνοντας το παρών στο νέο εστιατόριο που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας. Η Δανάη Μπάρκα έφτασε στο σημείο λίγο πριν τις 22.00  και κάθισε με την παρέα της απολαμβάνοντας το φαγητό της φανερά ευδιάθετη. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE, λίγο μετά τις 23.00 η Δανάη Μπάρκα βγήκε για λίγο από το μαγαζί. Τότε, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης την πλησίασε και χαμογελαστός, αντάλλαξε μερικά λόγια μαζί της. Λίγα λεπτά μετά, ο επιχειρηματίας μπήκε και πάλι στο εσωτερικό του μαγαζιού, και στη συνέχεια ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα που επέστρεψε στην παρέα της.

Δες παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από την επίσκεψη της Δανάης Μπάρκα στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, στο εστιατόριο αυτό είχε βρεθεί και η Κατερίνα Καινούργιου, απ’ όπου είχε κάνει και σχετική ανάρτηση, την οποία κατέβασε όμως όταν κυκλοφόρησε η είδηση της εξόδου του με τη Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More