Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» – «Ό,τι και να συμβαίνει γύρω μας, έχουμε ο ένας τον άλλον»

Ένα μήνυμα για τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της έγραψε η Δανάη Μπάρκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους τη στηρίζουν και της στέλνουν όμορφα μηνύματα όλο το τελευταίο διάστημα.

«Φεύγοντας απ’ το στούντιο. Πόσο καιρό έχω να σας πω ένα ευχαριστώ και να σας στείλω μια αγκαλιά; Νομίζω αρκετό! Ευχαριστώ για όλα τα ωραία μηνύματα, για τις αγκαλιές, για τα μοιράσματα που κάνουμε μιλώντας εδώ ή μέσω της εκπομπής και για όλες τις εκπλήξεις που έρχονται στο καμαρίνι μου από εσάς. Σας ευχαριστώ γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και είναι υπέροχο να μοιραζόμαστε αγάπη, χαρά, ανασφάλειες, σκέψεις που μας απασχολούν, γέλιο και αισιοδοξία.

Ό,τι και να συμβαίνει γύρω μας θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλον… Κι αυτό ειναι από μόνο του ένα ακόμα μικρό θαύμα! Καλό απόγευμα αγαπημένοι μου. Σκεφτείτε κάτι όμορφο που κάνατε ή είπατε σήμερα για να πάρετε κουράγιο και να χαμογελάσετε. Τα ωραία, είναι εδώ!» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

 

Read More

And More