Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιό της στην τηλεοπτική της αντίπαλο Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τη νέα της εκπομπή που θα έχει τίτλο “Super Κατερίνα”.

Η ίδια, δεν κρύβει το άγχος και την ανυπομονησία της για αυτό το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα σε μια σεζόν που όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά απαιτητική και ανταγωνιστική. 

Σήμερα, μερικά μόλις 24ωρα πριν την πρεμιέρα της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την ακολουθεί και την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια για αυτό και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram έγραψε, “”Σας περιμένω την Δευτέρα λοιπόν @superkaterinatv
(χωρίς την αγάπη σας.. την αποδοχή σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει όλα αυτά που είχα ονειρευτεί …)

Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί δούλεψα πολύ …αγαπώ τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα και αγαπώ κ σας που όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου κ καθημερινά με βάζετε στα σπίτια σας … Σε λίγες ώρες πάλι μαζί στον @alphatv”.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν πολλά, όμως αυτό που ξεχώρισε είναι εκείνο της τηλεοπτικής της “αντιπάλου” Δανάης Μπάρκα με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.

“Κι όσοι σε ξέρουμε σχεδόν 10 χρόνια-χωρίς κάμερες, και εκπομπές-σε αγαπάμε για την αλήθεια σου. Γιατί γνωρίζουμε ποσό έχεις προσπαθήσει, ποσό δύσκολα έχεις περάσει και παρόλα αυτά δεν έχεις χάσει το χαμόγελο και την χαρά γι αυτό που κανείς! Καλή αρχή Σουπερίνα μας” έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More