Δανάη Παππά: Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει – Φωτογραφίες

Η Δανάη Παππά που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολάμβάνουν για ακόμη μια χρονιά στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Προκόπι Ευβοίας, όπου και πραγματοποίησε το ετήσιο έθιμο για την γιορτή του Άη Γιάννη του Ρώσου πηγαίνοντας με τα πόδια μέχρι την εκκλησία του.

Η όμορφη ηθοποιός που κατάγεται από την Εύβοια, βρέθηκε στο νησί προκειμένου να τηρήσει το έθιμο της ανάβασης στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου ξεκινώντας με την παρέα της από την περιοχή της Καμαρίτσας ενώ χρειάστηκαν 5 ώρες για να διανύσουν την απόσταση των 21,7 χιλιομέτρων και να βρεθούν στο εκκλησάκι του Αγίου.

Το συγκεκριμένο έθιμο η ηθοποιός και η παρέα της το κάνουν κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος για την ίδια είχε μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς εκπλήρωσε και ένα τάμα που είχε κάνει.

«Περπάτησες. Ξεκινήσαμε από την Καμαρίτσα και 5 ώρες και 21,7km μετά, φτάσαμε στον Αη Γιάννη τον Ρώσο. Κάθε χρόνο, κοντά στην ημέρα της γιορτής του, κάνουμε αυτήν την διαδρομή με τα πόδια. Φέτος εγώ το είχα κάνει και τάμα.. Και του χρόνου λοιπόν! Υ.Γ.: όχι δεν γυρνάμε με τα πόδια πισω, μας παίρνουν με αυτοκίνητο. Υ.Γ.2.: σήμερα είμαστε πολύ ΠΟΛΥ πιασμένοι.
Υ.Γ.3: Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και στην δική μου την μάνα που με αντέχει» έγραψε στην ανάρτησή της η Δανάη Παππά.

Read More

And More