Δανάη Παππά: “Έχω αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους μου”

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV», όπου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς», ενώ παραδέχθηκε και πως έχει βιώσει ανταγωνιστική συμπεριφορά από συναδέλφους της.

«Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Βέβαια, επειδή εγώ η ίδια δεν είμαι ανταγωνιστική, αποκρούω με τη στάση μου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτή τη διάθεση. Όποιος βρίσκεται απέναντι μου, έπειτα από λίγο ηρεμεί. Είμαι κοινωνική και ευγενής στις συνεργασίες μου».

Μετά τους ρόλους τους στις σειρές «8 Λέξεις» και «Τατουάζ», η Δανάη, που έχει σπουδάσει χορό, άνοιξε την πόρτα της υποκριτικής. «Έχω σπουδάσει χορό. Αυτή ήταν η βασική μου ενασχόληση πριν από το «Τατουάζ» και τις «8 λέξεις». Πάντοτε έβλεπα με θαυμασμό τους ηθοποιούς. Θεωρούσα πολύ δύσκολη την υποκριτική τέχνη. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς καταφέρνουν να παίζουν τόσους πολλούς διαφορετικούς ρόλους ή να είναι σε ένα γύρισμα με τόσους ανθρώπους μαζί. Όταν μπήκα στο χώρο και μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πώς λειτουργεί αυτό το επάγγελμα, το ερωτεύτηκα. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν φορές που γυρίζουμε με κάποιον άλλο μια σκηνή, και το μυαλό μου φεύγει για λίγο και σκέφτομαι «Πού είμαι; Τι στροφή είναι αυτή που πήρε η ζωή μου ξαφνικά! Βρίσκομαι με αυτό τον ηθοποιό απέναντι μου και παίζω», αναφέρει η ταλαντούχα αυτοδίδακτη πρωταγωνίστρια.

Όσο για την «Τούρτα της μαμάς»;

«Παρακολουθούσα τη σειρά από τα πρώτα επεισόδια. Είναι θεσπέσια. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι έξοχα. Οι πρωταγωνιστές είναι επίσης εξαιρετικοί. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία και ήταν μεγάλη πρόκληση. Η Ιωάννα Πηλιχού, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να αισθανθώ τόσο άνετα. Το ίδιο και ο κύριος Αλέξανδρος Ρήγας. Ένιωσα ότι μπαίνω σε μια οικογένεια. Ήταν καταπληκτική εμπειρία».

Read More

And More